Σειρά επαφών του Βαγγέλη Λιόλιου στη Θεσσαλονίκη

Συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, είχε ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος στα γραφεία της Περιφέρειας.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε μετά το ραντεβού με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκη Κωνσταντίνο Ζέρβα και την ανακοίνωση της επιστροφής της Εθνικής Ανδρών στη Θεσσαλονίκη για επίσημο παιχνίδι και συγκεκριμένα το πρώτο εντός έδρας προκριματικό για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2023, με αντίπαλο τη Λευκορωσία.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ συνοδευόταν από τον ταμία της Ομοσπονδίας, Νίκο Ζεϊμπέκη, τον παλαίμαχο διεθνή Νίκο Σταυρόπουλο ενώ στη συνάντηση έδωσε το παρών και ο πρόεδρος των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας, Χρήστος Κωνσταντινίδης.

Της συνάντησης αυτής ακολούθησε η επίσκεψη στα γραφεία της ΕΚΑΣΘ, όπου ο πρόεδρος της ομοσπονδίας συνομίλησε για αρκετή ώρα με τον πρόεδρο της Ένωσης, Σάββα Λόρτο. Παρόντες ήταν ακόμα το μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΕΚΑΣΘ, Λάμπρος Τάκης, ο γενικός γραμματέας της Ένωσης, Αντώνης Μαυρογένης, ο αντιπρόεδρος Γιάννης Τσουμής, ο ταμίας Κώστας Πρωτοπαπαδάκης και ο ειδικός γραμματέας Λεωνίδας Παπακώστας.

Στη συνέχεια ο Βαγγέλης Λιόλιος, βρέθηκε στα γραφεία Βόρειας Ελλάδας της Ομοσπονδίας, όπου τον υποδέχτηκε ο υπεύθυνος των γραφείων, Ηλίας Ιγγλις, ενώ τέλος ξεναγήθηκε από τον πρόεδρο της ΕΚΑΣΘ στις εγκαταστάσεις της ΕΟΚ και της ΕΚΑΣΘ στο ΕΑΚ Μίκρας, όπου συνομίλησε με τον τεχνικό σύμβουλο αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΚΑΣΘ, Γιάννη Παπαθανασίου.