Ρούμογλου: «Kοιτάμε τη συνέχεια»

Η Εθνική Εφήβων ετοιμάζεται για το τελευταίο της παιχνίδι στο European Challenger του Τελ Αβίβ. Αντιμετωπίζει τη Γαλλία στις 17.00, προερχόμενη από την ήττα από το Ισραήλ χθες το βράδυ.

Ο Αποστόλης Ρούμογλου αναφέρθηκε σε αυτή την ήττα από την οικοδέσποινα ομάδα του τουρνουά: «Γνωρίζαμε ότι αυτό το παιχνίδι θα είναι δύσκολο. Το Ισραήλ είχε τρεις συνεχόμενες νίκες και είχε τον κόσμο στο πλευρό του. Παρόλα αυτά δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, παλέψαμε στην άμυνα και μείναμε ενωμένοι».

Η ήττα από το Ισραήλ είναι ακόμη στο μυαλό του Ρούμογλου, αλλά όπως ξεκαθαρίζει το βλέμμα πρέπει να στραφεί στον σημερινό αγώνα: “Δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν μας ικανοποιεί και κοιτάμε το αυριανό παιχνίδι με τους Γάλλους. Αυτό είναι πλέον αυτό στο οποίο πρέπει να εστιάσουμε”.

Οι νεαροί διεθνείς δεν είναι “τυφλοί” σε όσα συμβαίνουν στη χώρα μας, καθώς ενημερώνονται διαρκώς: “Μας έχει προβληματίσει η κρίσιμη κατάσταση που περνάει η χώρα μας αυτές τις μέρες. Ελπίζουμε όλα να τελειώσουν γρήγορα χωρίς άλλες καταστροφές”.