Ζούγρης: “Πάμε για τη νίκη”

Έτοιμη για την τελευταία πρόκληση του European Challenger είναι η Εθνική Εφήβων. Στο Τελ Αβίβ αντιμετωπίζει τη Γαλλία (17.00) και θέλει να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της με νίκη μετά τη χθεσινή ήττα από το Ισραήλ.

“Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά και οι δύο ομάδες στο παιχνίδι”, τονίζει ο Βαγγέλης Ζούγρης, ο οποίος σύμφωνα με τους αριθμούς αναδείχθηκε σε MVP της αναμέτρησης για την ελληνική ομάδα: “Πιέσαμε σωστά τους αντιπάλους μας, τους ωθήσαμε σε λάθη και αυτό τελικά μας έδωσε και το προβάδισμα στο παιχνίδι”.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα άλλαξαν, ειδικά από τα τελευταία λεπτά της τρίτης περιόδου: “Αμυντικά δεν ήμασταν το ίδιο αποτελεσματικοί, όσο ήμασταν στο πρώτο ημίχρονο. Δεχθήκαμε περισσότερους πόντους, πιο εύκολα καλάθια και δεν μπορέσαμε να φτάσουμε στη νίκη που θέλαμε”.

Η αυλαία θα πέσει σήμερα απέναντι στη Γαλλία: “Μπορεί να χάσαμε από το Ισραήλ, αλλά μας απομένει ένα ακόμη παιχνίδι. Αυτό που θέλουμε είναι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Πάμε για τη νίκη!”