Κύπελλο Ανδρών: Η είσοδος των εκπροσώπων ΜΜΕ

Ο  τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, Παναθηναϊκός – Προμηθέας Πάτρας, θα διεξαχθεί αύριο (9/5, 20.00) στο ΟΑΚΑ. Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που έχουν διαπιστευθεί μπορούν να προσέρχονται από τις 18.00. Η είσοδος από την οποία θα εισέλθουν είναι αυτή των VIP και εκεί θα δοθούν και οι διαπιστεύσεις. Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ, οι αιτήσεις των οποίων για διαπίστευση δεν έγιναν δεκτές εξαιτίας του ιδιαίτερα περιορισμένου αριθμού θέσεων, όπως υπαγορεύει το Πρωτόκολλο Υγείας, έχουν ειδοποιηθεί μέσω email.

*Μετά την παραλαβή διαπίστευσης, όπου θα γίνει και θερμομέτρηση, οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ μπορούν μέσω της αίθουσας Τύπου να κατευθυνθούν στην κερκίδα Τύπου. Υπενθυμίζεται πως η μάσκα είναι απαραίτητη καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής στο γήπεδο.

*Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και θα πρέπει να τηρούνται οι αποστάσεις και στην κερκίδα Τύπου.

*Δεν θα μοιραστούν στατιστικά στη διάρκεια του αγώνα, παρά μόνο το τελικό. Θα υπάρχει live στατιστική κάλυψη μέσω του https://www.sportstats.gr/eokbasket/tournaments

*Οι εκπρόσωποι Τύπου θα μπορούν να κινηθούν μόνο στην επιτρεπόμενη ζώνη. ΔΕΝ θα υπάρχει πρόσβαση στα αποδυτήρια των ομάδων και γενικότερα στο επίπεδο του παρκέ. Εξαίρεση οι διαπιστευμένοι φωτογράφοι.

*Στη συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί μετά το τέλος της αναμέτρησης επιτρέπεται η παρουσία έως έξι δημοσιογράφων στην αίθουσα. Η συνέντευξη Τύπου θα μεταδοθεί σε live streaming από το YouTube της ΕΟΚ.