Κεντρικό μενού
Κατηγορίες

Καράμπελας – Ρογκαβόπουλος: «Το πιο σημαντικό παιχνίδι»

Τόσο ο Ζώης Καράμπελας, όσο και ο Νίκος Ρογκαβόπουλος, δύο παίκτες που έδωσαν το «παρών» και στο Παγκόσμιο Κύπελλο U19 στην Κρήτη νωρίτερα φέτος το καλοκαίρι, γνωρίζουν πολύ καλά τη σημασία της αναμέτρησης.

«Προετοιμαζόμαστε γι’ αυτό το παιχνίδι, το περιμένουμε πως και πως και θα τα δώσουμε όλα αύριο. Αν είμαστε καλύτερα θα πάρουμε και τη νίκη», τονίζει ο Καράμπελας, με τον Ρογκαβόπουλο να συμπληρώνει: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Το πιο σημαντικό της διοργάνωσης. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος και είναι η νίκη. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα, δεν υπάρχει κάτι άλλο».

Η Εθνική Εφήβων είχε αντιμετωπίσει την Φινλανδία σε Διεθνές Τουρνουά στην Ιταλία. Οι δύο παίκτες απουσίαζαν, καθώς είχαν πάρει λίγες μέρες άδεια μετά τη συμμετοχή τους στην Εφήβων U19, πριν ενσωματωθούν στην U18 για να ταξιδέψουν στο Βόλο. «Είχαμε αντιμετωπίσει τη Φινλανδία με ελλείψεις στην Ιταλία, αλλά και πάλι είχαμε νικήσει. Αν είμαστε καλοί στην άμυνα και δώσουμε ενέργεια, όπως με τη Σλοβενία, πιστεύω θα προκριθούμε».

Ο Ρογκαβόπουλος περιμένει να μάθει ακόμη περισσότερα πράγματα για τον αυριανό αντίπαλο: «Είναι μια ομάδα που έχουμε αντιμετωπίσει αρκετές φορές στο παρελθόν σε αυτές τις ηλικίες και την αντιμετωπίσαμε και φέτος και νικήσαμε στην Ιταλία, αλλά εγώ και ο Ζώης (Καράμπελας) απουσιάζαμε. Περιμένουμε να δούμε το βίντεο, να αναλύσουμε κάποια πράγματα και να παρουσιαστούμε έτοιμοι για το παιχνίδι αυτό».

Η ελληνική ομάδα μετά την απογευματινή προπόνηση, έχει μία ακόμη αύριο το πρωί και στις 21.15 θα είναι έτοιμη για το τζάμπολ με την Φινλανδία. Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιώργος Βλασσόπουλος, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Δημήτρη Κλωνάρα, ο οποίος έχει υποστεί διάστρεμμα και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί από το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής Εφήβων.