Β. Μασλαρινός: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί ως το τέλος»

Ο ΠΑΟΚ τα κατάφερε να φτάσει ως το τέλος της διαδρομής του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών.

Βρίσκεται στον τελικό, όπου αύριο στο ΚΓ «Μάκης Λιούγκας» στην Γλυφάδα θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. Που είναι το φαβορί και ο οποίος θα παίζει στην έδρα του. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Βασίλης Μασλαρινός, δεν διστάζει να χαρακτηρίσει φαβορί τον αυριανό (25/3, 18.30) τελικό της διοργάνωσης. Και δεν μένει σε αυτό…

«Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί. Είναι ένας τελικός, είμαστε χαρούμενοι που φτάσαμε στο τέλος της διαδρομής. Θα δούμε σε τι κατάσταση είμαστε μετά και τον ημιτελικό της Παρασκευής. Θα κάνουμε ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης».

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κοντράρει τον Ολυμπιακός στον αγώνα του πρωταθλήματος στην Θεσσαλονίκη και ο Μασλαρινός πιστεύει πως η εξέλιξη του παιχνιδιού εκείνου έκανε καλό και στις δύο ομάδες: «Η αλήθεια είναι πως το παιχνίδι του πρωταθλήματος έκανε καλό και στους δύο. Κι εμείς άσχετα αν χάσαμε, πιστέψαμε περισσότερο στον εαυτό μας και ανέβηκε η ψυχολογίας μας, αλλά και ο Ολυμπιακός έχει ανεβάσει στροφές από τότε και πραγματικά η εικόνα του είναι εντυπωσιακή».

Στην κλασική ερώτηση για το «κλειδί» της αναμέτρησης ή τα όποια «τρωτά σημεία μπορούν να βρεθούν στον αντίπαλο, ο προπονητής του ΠΑΟΚ παραδέχεται πως δεν υπάρχουν και πολλά: «Εγώ πιστεύω πως για να νικήσεις ένα παινίδι θα πρέπει ή να επιβάλλεις το ρυθμό σου ή να είσαι το ίδιο καλός στον ρυθμό του αντιπάλου. Με τον Ολυμπιακό πρέπει να κάνεις και τα δύο. Οτιδήποτε συμβεί, πρέπει να είσαι το ίδιο καλός. Είναι πολύ δύσκολο… Πρέπει να συμβούν πολλά πράγματα. Και φυσικά θα παίξει ρόλο και η τύχη. Πρέπει να τον πετύχεις και σε κακή μέρα. Έχουμε πετύχει τον Ολυμπιακό σε καλή μέρα και η διαφορά ήταν εξωπραγματική. Τρωτό σημείο να πω «εκεί θα χυτπήσουμε», δεν υπάρχει. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και ότι μας δώσει ο ίδιος ο αγώνας πια να το πάρουμε».

Όσο για την παρουσία του κόσμου και αν περιμένουν βοήθεια και από την κερκίδα, παραμένει ρεαλιστής: «Περιμένουμε να δούμε τους γονείς, τους ήρωες. Αυτούς τους περιμένουμε. Αν έρθουν κι άλλοι, ακόμη καλύτερα. Ποιος δεν θέλει κόσμο δίπλα του όταν παίζει. Να πάνε όλα καλά να γεμίσει, να έχουμε κόσμο τουλάχιστον όσο είχαμε στον δεύτερο ημιτελικό. Και μακάρι να είμαστε ανταγωνιστκοί ως το τέλος και όσοι έρθουν να δουν έναν ενδιαφέρον τελικό».