Χάρις: «Ήταν κίνητρο το 1968»

Ο Μάνι Χάρι ήταν αυτός που έφυγε από το γήπεδο με το τρόπαιο του MVP.

Ήταν ο πολυτιμότερος του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας σε έναν αγώνα στον οποίο η ΑΕΚ, που κατέκτησε το τρόπαιο μετά από 17 χρόνια, είδε αρκετούς παίκτες της να βγαίνουν μπροστά και να δίνουν λύσεις. Και ο Χάρις είναι ο πρώτος που το αναγνωρίζει.

«Απλά έκανα ότι κάνω πάντα… Έπαιξα δυνατά. Οι συμπαίκτες μου έκαναν εξαιρετική δουλειά. Είναι δικό μου τρόπαιο, αλλά την ίδια στιγμή είναι όλων», τονίζει, κάνοντας λόγο για έναν στόχο που πέτυχε η ομάδα του. «Δεν μπορώ να πω πως το περίμενα ήταν όμως σίγουρα ένας στόχος. Η ομάδα μας έδειξε προσπάθησε πολύ σήμερα και δούλεψε σκληρά και χαίρομαι που πήραμε τη νίκη. Ξέραμε πως αν βγαίναμε να παίξουμε σκληρά και έξυπνα με πολύ ενέργεια. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και ξέραμε πως έπρεπε να παίξουμε σκληρά για 40 λεπτά».

Ο Χάρις μπορεί να έμαθε κάτι καινούριο όπως είπε μέσα από αυτή την σύντομη κουβέντα, για το «Βασίλισσα Ξανά» που έγραφε το μπλουζάκι που φόρεσαν οι παίκτες με το τέλος της αναμέτρησης στα Δύο Αοράκια, αλλά ήξερε πολύ καλά για για το 1968: «Είναι ιδιαίτερο… Για όλους μας. Ξέρουμε πόσο ξεχωριστός είναι αυτός ο τίτλος γι ατους φιλάθλους μας, τον κόσμο, τον πρόεδρο και τον σύλλογο. Και σίγουρα το να δούμε το 1968 ήταν ένα ιδιαίτερο κίνητρο για όλους μας».

Που αφιερώνει αυτό το τρόπαιο; «Στον κόσμο της ΑΕΚ, σε όλους στην ομάδα, στους συμπαίκτες μου».