Πανελλήνιο Νεανίδων: Πρωτέας Βούλας – Ηρόδοτος 70-40

Ο Πρωτέας Βούλας πέτυχε την τρίτη του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια επικρατώντας με 70-40 του Ηροδότου για την τελική φάση του 31ου Πανελληνίου Νεανίδων που διεξάγεται στο Τσοτύλι.

Δεκάλεπτα: 21-6, 38-23, 55-31, 70-40

Διαιτητές: Κατωτικίδης-Πετανίδου

Πρωτέας Βούλας (Τσεμπέρης, Κονιδάρης): Συγγρού 2, Δημητρακοπούλου 5(1), Μπουντούρη 17(1), Καλογεριά, Κορρέ 7, Τσιχλάκη 8(1), Παυλινέρη 4, Αναστασοπούλου Χ. 2, Μυλωνάκη 4, Χατζηβασιλείου 7(1), Αναστασοπούλου Μ. 6 , Μαγγίνα 8.

Ηρόδοτος (Δεδελετάκη): Μαυράκη 8, Γιαλαμά 11, Μανουσάκη, Βασίλογλου, Βερίγου, Μαλιαράκη 3, Λογοθέτη 6, Νίχλου 7(2), Γαλανάκη 6.

 

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το Πανελλήνιο Νεανίδων εδώ

 

Βησσαρίων Κονιδάρης: Εδώ που φτάσαμε θέλουμε την πρωτιά

Ο Βησσαρίων Κονιδάρης μετά τη νίκη του Πρωτέα επί του Ηρόδοτου δήλωσε τα εξής: «Σήμερα στόχος μας ήταν να καταφέρουμε να «καθαρίσουμε» όσο πιο σύντομα γίνεται το ματς. Μπορέσαμε και πήραμε μια διαφορά την οποία και κρατήσαμε έως το τέλος. Αυτό μας έδωσε τη δυνατότητα να πάρουν χρόνο συμμετοχής όλα τα κορίτσια. Ο Ηρόδοτος είναι πραγματικά μια πολύ μαχητική ομάδα. Δεν τα παρατάει ποτέ και παίζει σοβαρά και τα 40 λεπτά του αγώνα και τα κορίτσια αξίζουν συγχαρητήρια. Εμείς αύριο έχουμε ένα πολύ σοβαρό παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό. Εμείς θα παίξουμε όπως ξέρουμε και θα διεκδικήσουμε τη νίκη. Εδώ που φτάσαμε θέλουμε την πρωτιά».