28ο Πανελλήνιο Κορασίδων: Η τελετή λήξης-MVP και πρώτη σκόρερ η Χατζηλεοντή

Με την παράταξη των ομάδων στο παρκέ του γηπέδου άρχισε η τελετή λήξης των αγώνων.

Η ΕΟΚ δια του μέλους του ΔΣ της Σάββα Λόρτου, παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον Δήμο Βόλου για την συμβολή του στην πραγματοποίηση της διοργάνωσης την οποία παρέλαβε ο εκπρόσωπός του Μιχάλης Καπουνρνιωτης. Ακόμη δια του μέλος του ΔΣ της Νικόλαου Φαρμάκη απένειμε τιμητική πλακέτα στην Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη.

Πολυτιμότερη παίκτρια του τουρνουά αναδείχθηκε η Ιωάννα Χατζηλεοντή του Φάρου Κερατσινίου που πήρε το βραβείο του από το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ Σάββα Λόρτο. Στην καλύτερη πεντάδα εκτός από την προαναφερθείσα βρέθηκαν ακόμη και οι Βάσια Παπαμαρκάκη (ΟΦΗ), Χρυσάνθη Μπενέκη (Τιτάνες Παλαμά), Ευαγγελία Κοντραφούρη (Φάρος Κερατσινίου) και Σύνθια Εζέτζα (Παναθηναϊκός) με την απονομή να πραγματοποιεί το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ Ιωάννης Αλεξόπουλος. Πρώτη σκόρερ του τουρνουά αναδείχθηκε η Ιωάννα Χατζηλεοντή που παρέλαβε το έπαθλο από το μέλος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΕΟΚ, Ευγενία Φραγκούλη.

Στον έκτο ΟΦΗ και στους πέμπτους Τιτάνες Παλαμά την απονομή έκανε ο υπεύθυνος Αθλητισμού του Δήμου Βόλου Μιχάλης Καπουρνιώτης. Στον τέταρτο Εσπερο Πάτρας το έπαθλο παρέδωσε η Ευγενία Φραγκούλη, ενώ στον τρίτο Αρη ο Νίκος Φαρμάκης και στον δεύτερο ο Σάββας Λόρτος. Στο πρωταθλητή Ελλάδας τα μετάλλια απένειμε το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ, Σάββας Λόρτος, ενώ ο Ιωάννης Αλεξόπουλος, παρέδωσε το κύπελλο.