Δ. Σκουλίδας: «Όλη η παρέα μαζί!»

Η αρχή έγινε και η προετοιμασία συνεχίζεται…

Σε περίπου ένα μήνα θα γίνει και το τζάμπολ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών, το οποίο θα φιλοξενηθεί στην Κρήτη (15-23/7) με την ελληνική ομάδα να ετοιμάζεται για μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική  διοργάνωση με δυνατούς αντιπάλους. Ο Διονύσης Σκουλίδας είναι ένας από τα σταθερά σημεία αναφοράς της ομάδας και ξέρει πολύ καλά που βαδίζει η ομάδα, τι θέλει και τι μπορεί να καταφέρει αυτή η παρέα.

-Επιστρέφετε για ένα ακόμη καλοκαίρι, αλλά φέτος όχι για τη Β’ Κατηγορία όπως πέρυσι, αλλά στην Α’, αφού η ομάδα επέστρεψε. Το νιώθετε διαφορετικά φέτος;

«Όχι… Δεν θα πω πως είναι πολύ διαφορετικά, γιατί εμείς την ίδια προσπάθεια θα κάνουμε με πέρυσι. Σίγουρα το επίπεδο θα είναι υψηλότερο, οι ομάδες πιο δύσκολοες, αλλά δεν νιώθει κανείς έτσι διαφορετικά πιστεύω. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για το επίπεδο και τους αντιπάλους».

-Μας έχετε… κακομάθει με τις επιτυχίες… Κοιτάτε και πάλι ψηλά;

«Πάντα βάζουμε τον πήχη ψηλά, αλλά δεν κοιτάμε απαραίτητα ως το τέλος από τώρα ή από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης. Ένα ένα τα παιχνίδια. Έχουμε δρόμο ακόμη μπροστά μας. Ξέρουμε πια. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για τη χώρα, για τους ευατούς μας, για την ομάδα».

-Κρήτη, Βόλος, Χαλκίδα και πάλι Κρήτη… Ένα ακόμη ραντεβού δίνεται για εσάς εντός των τειχών. Τι θα λέγατε σε αυτούς που θα έρθουν να σας δουν; Σας ξέρουν άλλωστε πια…

«Μπορεί κάποιοι να μας ξέρουν, αλλά κάποιοι άλλοι όχι. Το σίγουρο είναι πως θα χαρούμε να είναι κόσμος εκεί, να βοηθήσει την ομάδα στην προσπάθειά της. Πάντα είναι σημαντικό και παίζει ξεχωριστό ρόλο. Αυτό που ελπίζουμε εμείς είναι να μην τους απογοητεύσουμε, να μην απογοητεύσουμε κανέναν».

-Πώς είναι που βρεθήκατε πάλι όλοι εδώ, στο παρκέ;

«Σίγουρα πολύ ωραίο! Όμορφο συναίσθημα. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε όλη η παρέα μαζί. Θα περάσουμε άλλη μια ωραία –πιστεύω- εμπειρία όλοι μαζί, θα ευχαριστούμε το παιχνίδι και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Είμαστε ομάδα και παρέα και αυτό κάνει τα καλοκαίρια εδώ ακόμη πιο όμορφα».

-Εσύ πόσο πιο έτοιμος νιώθεις μετά από μια χρονιά στην ΑΕΚ πια, έχοντας άλλες εμπειρίες;

«Νιώθω καλύτερα με τον εαυτό μου. Πήρα κάποιες πιο καλές εμπειρίες σε σχέση με πέρυσι, τις οποίες χρησιμοποώ στο παιχνίδι για να γίνω καλύτερος μέσα από την ομάδα μου. Και να τη βοηθήσω να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει και γι’ αυτό το καλοκαίρι».