Χριστινάκη: Δεν φοβόμαστε κανέναν

Στις παίκτριες που αποτελούν το νέο αίμα της Εθνικής συγκαταλέγεται η Ελεάννα Χριστινάκη, η οποία μάλιστα θα πάρει μέρος στο δεύτερο Ευρωμπάσκετ της καριέρας της.

Η 21χρονη φόργουορντ μίλησε για τους στόχους της Εθνικής Γυναικών στα γήπεδα της Τσεχίας επισημαίνοντας ότι η Ομάδα θέλει να βρεθεί εκεί που της αξίζει. Παράλληλα τόνισε ότι η Ελλάδα δεν φοβάται κανέναν και όλες οι παίκτριες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στο παρκέ.

Τι περιμένουμε από την Εθνική Ομάδα στο Ευρωμπάσκετ;

«Θέλουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ, να ευχαριστηθούμε όλα τα παιχνίδια και να κρατήσουμε την Εθνική Ομάδα εκεί που της αξίζει».

Θεωρείς ότι τα φιλικά έδειξαν ότι η Εθνική βρίσκεται σε καλό δρόμο;

«Τα φιλικά είναι πάντα φιλικά. Κάνουν καλό στην προετοιμασία, στην ψυχολογία, στο δέσιμο της ομάδας και στο να βρούμε εμείς οι αθλήτριες τους ρόλους μας μέσα στο γήπεδο. Τα φιλικά έχουν τεράστια διαφορά από τα επίσημα παιχνίδια».

Με τι ψυχολογία πηγαίνει η Εθνική στο Ευρωμπάσκετ;

«Η ψυχολογία μας είναι σίγουρα καλή. Παίζουμε για την αγαπημένη μας Ομάδα και εκπροσωπούμε την Ελλάδα. Και όταν εκπροσωπείς την χώρα σου έχεις πάντα πολύ καλή ψυχολογία».

Η αρχή του Ευρωμπάσκετ φέρνει την Εθνική αντιμέτωπη με τη Σερβία. Έχετε αναμφίβολα δύσκολο έργο.

«Ξεκινάμε τις υποχρεώσεις μας απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Σερβία, την οποία έχουμε ήδη δει σε βίντεο. Πρόκειται για μια πολύ καλή και δουλεμένη ομάδα. Ποτέ, όμως, δεν ξέρεις τι θα γίνει. Δεν φοβόμαστε καμία ομάδα και έχουμε μεγάλη πίστη και αφοσίωση στην δίκη μας. Εμείς θα δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό και θα είμαστε όσο γίνεται πιο ανταγωνιστικές στο παρκέ».