31ο Τουρνουά Χριστουγέννων Κορασίδων «Π.Καπαγέρωφ»-Οι αγώνες, η τελετή λήξης, οι απονομές

Ολοκληρώθηκε σήμερα στον Κολινδρό το 31ο Τουρνουά Χριστουγέννων Κορασίδων «Πέτρος Καπαγέρωφ» που διοργανώθηκε με επιτυχία από την ΕΟΚ σε συνεργασία με την ΕΚΑΣΚΕΜ και τον Δήμο Πύδνας Κολινδρού. Τα αποτελέσματα της τρίτης και τελευταίας ημέρας είναι τα εξής:

ΑΦΡΟΔΙΤΗ 53 ΕΣΤΙΑ 45 Δεκάλεπτα: 13-11, 26-23, 42-37, 53-45 Διαιτητές: Χατζηχαρίσης-Χατζημπαλίδης ΑΦΡΟΔΙΤΗ (Κατρά): Πάππα 7(1), Μάνου 2, Παπαμαρκάκη 2, Νικολαϊδου 2, Βαντσιούρη 9, Μπενέκη 10, Καντέλη 5, Μιχαηλίδου 5, Τζανέτου, Τασουλή 2, Κοντραφούρη 7, Λιγνού 2. ΕΣΤΙΑ (Χριστοδούλου): Σεμερτζάκη 16(1), Στεφάνου 3, Κουρτίδου 9, Αθανασιάδου 2, Μαυράκη, Μουστάκα, Γκρίτζαλη 10, Μποσγανά 1, Αρτεμισίου, Μπάσσια 2, Σκορδυλάκη, Αγγελοπούλου 2.

ΑΘΗΝΑ 40 ΗΡΑ 57 Δεκάλεπτα: 20-6, 31-21, 45-31, 57-40 Διαιτητές: Χατζηχαρίσης-Χατζημπαλίδης ΑΘΗΝΑ (Κουτρογιάννου): Καραφουλίδου 4, Παπαροϊδάμη, Γούλα 7, Αναστασοπούλου 10, Μπουντούρη, Δαιμονάκου 5(1), Κολιαδήμα, Μιχαηλίδου, Κριμίλη 21(2), Θεοδώρου 6, Αθανασιάδου, Κασεπίδη 4. ΗΡΑ (Καρλαύτης): Καραλή 9(1), Σακελλαρίου 1, Κουρατόρα 4, Καλούτσικου 5(1), Σιμιτζή 3, Σταθακοπούλου, Νάτσκου 1, Σιδέρη 8, Φάρρου, Γκομπετζισβίλι 2, Τριανταφύλλου, Χατζηλεοντή 7.

Η τελετή λήξης και οι απονομές

Με την παράταξη των ομάδων στο κέντρο του γηπέδου άρχισε η τελετή λήξης της διοργάνωσης.

Στην αρχή διαβάστηκε ο χαιρετισμός του ΔΣ της ΕΟΚ, στον οποίο αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι «το αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΕΟΚ διαδραματίζει το σπουδαιότερο ρόλο στην εξέλιξη του αθλήματος και καθρεπτίζει την παραγωγική διαδικασία στην πορεία εξέλιξης και προόδου του Ελληνικού μπάσκετ με την πόλη του Κολινδρού να αποτελεί σταθμό και σημείο αναφοράς. Ο Πέτρος Καπαγέρωφ με τους συνεργάτες του οραματίστηκε και τα επόμενα χρόνια υλοποίησε το πρόγραμμα ανάπτυξης. Εμείς απλά βαδίζουμε στα βήματά του και συνεχίζουμε το έργο του».

Στην συνέχεια απεύθυναν χαιρετισμούς το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ και πρόεδρος της επιτροπής ανάπτυξης Γιάννης Κουτραφούρης, ο πρόεδρος της ΔΗΦΟΠΑΠΟΥ Γιώργος Καλύβας και ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΑΚΜ Αντώνης Παπαγιαννούλης.

Η καλύτερη πεντάδα του τουρνουά αποτελείται από τις Χριστίνα Αναστασοπούλου (Πρωτέας Βούλας), Μαρία Βαντσιούρη (Αρης), Αντιγόνη Θεοδώρου (ΠΑΟΚ), Ιωάννα Κρίμιλη (Εργοτέλης) και Ιωάννα Χατζηλεοντή (Κρόνος Αγίου Δημητρίου). Την απονομή έκανε ο πρόεδρος της ΔΗΦΟΠΑΠΟΥ Γιώργος Καλύβας. Πολυτιμότερη παίκτρια αναδείχθηκε η Ευαγγελία Κοντραφούρη του Φάρου Κερατσινίου με τον πρόεδρο της ΕΚΑΣΚΕΜ Αντώνη Παπαγιαννούλη να της παραδίδει το έπαθλο.

Το ΔΣ της ΕΟΚ απένειμε τιμητική πλακέτα στο Δήμαρχο Πύδνας-Κολινδρού, Ευάγγελο Λαγδάρη (την οποία παρέλαβε ο εκπρόσωπός του και πρόεδρος της δημοτικής κοινωφελούς επιχείρησης Γιώργος Μπιζάκης) και τον πρόεδρο της ΔΗΦΟΠΑΠΟΥ, Γιώργο Καλύβα, μέσω του μέλους της και προέδρου της ΕΚΑΣΘ Σάββα Λόρτου και του προέδρου της ΕΚΑΣΚΕΜ Αντώνη Παπαγιαννούλη αντίστοιχα.

Τέλος απονεμήθηκαν διπλώματα συμμετοχής σε όλες τους προπονητές και προπονήτριες καθώς και τις παίκτριες του τουρνουά από το μέλος της επιτροπής ανάπτυξης της ΕΟΚ και αντιπροέδρο της ΕΣΚΑΝΑ, Γιάννη Μακρή.