Εθνική Γυναικών: Επόμενος σταθμός Βουλγαρία

Η πόλη Ρούσε θα φιλοξενήσει από αύριο και για δύο μέρες την Εθνική Γυναικών, στο πλαίσιο των προκριματικών του Ευρμπάσκετ 2017.

Η αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος πετάει στις 8.40 π.μ.  για το Βουκουρέστι και από εκεί θα μεταβεί οδικώς στην πόλη Ρούσε, όπου την Τετάρτη (25/11) στις 19.00 θα αντιμετωπίσει τη Βουλγαρία.

Η τελευταία προπόνηση πριν την αναχώρηση έγινε σήμερα το απόγευμα στο κλειστό γυμανστήριο του Αγίου Θωμά με τον ομοσπονδιακό προπονητή Κώστα Κεραμιδά να δίνει έμφαση στην τακτική και στον τρόπο αντιμετώπισης της Βουλγαρίας. Νωρίτερα οι διεθνείς είχαν παρακολουθήσει μέσω βίντεο την αντίπαλό τους.

Τη 12άδα της Εθνικής Γυναικών για την αναμέτρηση της Τετάρτης αποτελούν οι: Μάλτση, Καλτσίδου, Χατζηνικολάου, Σωτηρίου, Λύμουρα, Κοσμά, Δημητράκου, Σταυρίδου, Σπυριδοπούλου, Χαλιβέρα, Νικολοπούλου, Σκιαδοπούλου

Στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Θωμά βρέθηκε και η Νατάσσα Γκοτζή, προκειμένου να ευχηθεί καλή επιτυχία στις συμπαίκτριές της. Υπενθυμίζουμε πως η διεθνής γκαρντ είχε κληθεί στην Εθνική Γυναικών, αλλά εξαιτίας ενός τραυματισμού δεν μπόρεσε να ακολουθήσει την αποστολή.