Νεανίδων: Ελλάδα – Τουρκία 50-61

Την ήττα από την Τουρκία με 50-61 γνώρισε η εθνική Νεανίδων στο τρίτο και τελευταίο φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

 Οι διεθνείς προετοιμάζονται για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (Β’ κατηγορία) και από τον ομοσπονδιακό προπονητή Γιάννη Γερεουδάκη, έγιναν πολλές αλλαγές και δοκιμές σε διάφορα σχήματα.  

Δεκάλεπτα: 8-15, 23-29, 37-46, 50-61

ΕΛΛΑΔΑ (Γερεουδάκης): Τσουγκράκη 6, Τσουκαλά , Ντάνου 7, Κολλάτου 10, Παπαρδέλα 1, Στεφάνου 9, Τζιότζιου 4, Καρακούλια 5, Δανδουλάκη 3, Θεοδώρου, Δημητριάδου 5.

ΤΟΥΡΚΙΑ (Ντουρούρ): Τοπούζ 7, Κορκμάζ  9, Αλμπαϊράκ 4, Γκιουτσλού, Κουρτουλμπούς 6, Γιάγια 4, Γιλντιζάν 17, Αρί 2, Αράλ, Αβτσί 12, Κικιλέρ, Τζαμπάζ.

*Ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Γερεουδάκης δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Δουλεύουμε κάποια πράγματα τα οποία τα κορίτσια δεν μπορούν ακόμα να υλοποιήσουν καθώς είμαστε μόλις έξι μέρες μαζί. Υπάρχει η διάθεση και η θέληση για δουλειά μέσα από την οποία θα έρθει η βελτίωση. Υπάρχουν πολλά ακόμα να κάνουμε τόσο στην επίθεση όσο και στην αμυντική λειτουργία της ομάδας».