Κεντρικό μενού
Κατηγορίες

Εφήβων U18: Πλώρη για το Βόλο

 

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U19 ολοκληρώθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης με την Ελλάδα να βρίσκει τη θέση της στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Το Ηράκλειο δίνει τη σκυτάλη στο Βόλο, εκεί όπου θα φιλοξενηθεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18.

Τέσσερις παίκτες που αγωνίστηκαν στο Ηράκλειο, έχουν ήδη αναχωρήσει και αγωνίζονται σήμερα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20 στην Ιταλία, ενώ κάποιοι θα αρχίσουν από αύριο την προετοιμασία τους για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 (23/7-2/8). Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου θα βρίσκεται και πάλι στο τιμόνι, με συνεργάτες τους Γιώργο Λιμνιάτη, Γιώργο Δοξάκη και Γιάννη Ελευθεριάδη. Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του για την προετοιμασία είναι οι: Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Μιχάλης Λούντζης, Γιώργος Παπαγιάννης, Διονύσης Σκουλίδας, Βασίλης Χρηστίδης, Θανάσης Ντουζίδης, Ιάκωβος Μιλεντίγεβιτς, Ανδρέας Σκούφης, Δημήτρης Φλιώνης, Νίκος Δίπλαρος, Ηλίας Θεοδωρίδης, Γιάννης Μιχαλούτσος, Παντελής Σκόρδας, Αλέξανδρος Σταματογιάννης, Γιάννης Αγραβάνης, Δημήτρης Χατζηκυριακίδης.

Η ομάδα θα δώσει δύο τεστ στο ΟΑΚΑ, το Σάββατο 11 Ιουλίου και την Κυριακή 12 Ιουλίου στις 7μ.μ. με την Εθνική Γερμανίας.