Αναγέννηση ΝΡ – Τερψιθέα: Δηλώσεις

Ελένη Καφαντάρη (Προπονήτρια Αναγέννησης Νέου Ρυσίου): «Πράγματα τα οποία σαν ομάδα μπορούσαμε να κάνουμε καλά δεν τα βγάλαμε καθόλου στο πρώτο ημίχρονο.

 Από τη στιγμή που τα κάναμε, βγάζοντας και πάθος μπορέσαμε και αντεπεξήλθαμε. Ήμασταν σίγουρα αγχωμένες, καθώς είμαστε πρώτη φορά σε FinalFour. Θέλαμε να είμαστε στον τελικό. Αυτό που μας προβλημάτισε ήταν στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε άγχος, αλλά όσο περνούσε η ώρα γινόμασταν καλύτερες. Έχουμε έρθει προετοιμασμένες και για τις τρεις ομάδες. Θα δουλέψουμε λίγο παραπάνω αύριο και πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι για μια καλύτερη εμφάνιση από τη σημερινή στον τελικό».

Ναυσικά Σταυρίδου (Παίκτρια Αναγέννησης Νέου Ρυσίου): «Για την ομάδα της Αναγέννησης αυτή είναι μια ιστορική στιγμή. Ακόμα δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει ότι είμαστε στον τελικό. Το ματς ήταν ντέρμπι και στο μπάσκετ όλα μπορούν να γίνουν. Είμαστε πολύ χαρούμενες, τρισευτυχισμένες, θα έλεγα, για αυτή την επιτυχία και στον τελικό θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είμαστε καλές, αλλά ανακάμψαμε και η άμυνά μας ήταν αυτή που μας έδωσε ψυχολογία. Στο τέλος ήμασταν πιο τυχερές, πιο εύστοχες και κερδίσαμε. Στον τελικό θα είναι πολύ δύσκολο το έργο μας, θα παλέψουμε, αλλά είμαστε χαρούμενες που έχουμε φτάσει ως εδώ».

Μαρία Παπαβασιλείου (παίκτρια Αναγέννησης Νέου Ρυσίου): «Είναι η παρθενική μας συμμετοχή σε FinalFourκαι πήγαμε στον τελικό. Δουλέψαμε πάρα πολύ σκληρά και το θέλαμε πολύ. Στην αρχή δεν ήμασταν καλές, αλλά στη συνέχεια ρόλαρε η ομάδα. Πανηγυρίζουμε μέχρι σήμερα το βράδυ και από αύριο κοιτάμε τελικό. Είναι εμπειρία ζωής το FinalFour, θα το χαρούμε. Είμαστε χαρούμενες, αφού μπήκαμε στα μετάλλια. Από εδώ και πέρα ό,τι γίνει».

Στέφανος Παπασπυριδάκος (Προπονητής Τερψιθέας Γλυφάδας):  «Το παιχνίδι κρίθηκε στις βιαστικές επιλογές που κάναμε, όσον αφορά στην επίθεσή μας, στο δεύτερο ημίχρονο. Ήμασταν πολύ βιαστικοί και δεν κάναμε αυτά που έπρεπε να κάνουμε. Για εμάς ήταν η πρώτη φορά που δώσαμε το παρών σε μια τέτοια διοργάνωση και όπως είναι λογικό το γεγονός αυτό από μόνο του γεμίζει με άγχος τις παίκτριες. Παρόλα αυτά προσπαθήσαμε να ανταπεξέλθουμε στο παιχνίδι, αν και όπως φάνηκε στο παρκέ δεν ήμασταν αυτοί που μπορούσαμε να είμαστε. Και θεωρώ πως εκεί κρίθηκε στο παιχνίδι, στις δικές μας επιλογές. Ο απολογισμός μας είναι θετικός έτσι και αλλιώς. Άλλωστε ο δικός μας φετινός στόχος ήταν η παραμονή στην κατηγορία. Ήρθαμε με στόχο να χαρούμε την διοργάνωση. Θα θέλαμε επειδή είναι η έδρα μας να πάμε και σε έναν τελικό. Είχαμε κόσμο και αυτό είναι θετικό. Ο απολογισμός είναι θετικός και αν δεν είχαμε και κάποια εξωαγωνιστικά προβλήματα, ίσως να είχαμε και καλύτερη τύχη στον ημιτελικό».