Αυλαία στο Final 4 με πολύ… Φαντασία

Με πολύ…. φαντασία έπεσε η αυλαία του 15ου Final 4 του κυπέλλου γυναικών που ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ στην Κω.Μετά το

τέλος των αγώνων όλες οι ομάδες, στελέχη του δήμου Κω, διοικούντες της ΕΟΚ, διαιτητές, κριτές και όλοι όσοι συνέβαλαν στην διεξαγωγή αυτής της πετυχημένης διοργάνωσης έδωσαν ραντεβού στη «Νέα Φαντασία». Ο δήμος της Κω είχε ετοιμάσει ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι για να ευχαριστήσει τους πάντες για το ωραίο αθλητικό διήμερο.  
Έγιναν διάφορες βραβεύσεις τόσο στις τέσσερις ομάδες όσο και στους φορείς που ο καθένας από το πόστο του βοήθησε να κυλήσουν όλα ομαλά στη διοργάνωση. 
Το κέφι στην εκδήλωση απογειώθηκε όταν τα κορίτσια του Ιπποκράτη Κω ανέβηκαν στην πίστα, ενώ ακολούθησαν και οι αθλήτριες του κυπελλούχου Ελληνικού που έγιναν πρωταγωνίστριες και στο χορό. Κάποιες παίκτριες, μάλιστα, δεν δίστασαν να δείξουν και τις ικανότητές τους στο τραγούδι. 
Τα φώτα στην Κω έσβησαν, η διοργάνωση του Final 4 τελείωσε, αλλά θα περάσει στην ιστορία ως μια από τις πιο επιτυχημένες των τελευταίων ετών με τις εξέδρες του γηπέδου να είναι κατάμεστες και τους φιλάθλους να παρακολουθούν συναρπαστικές αναμετρήσεις. Όλο το νησί, άλλωστε, επί δύο ημέρες είχε για θέμα συζήτησης τους αγώνες του Final 4…