Το σήμα και η νέα ιστοσελίδα του Προολυμπιακού τουρνουά

Το Προολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ απέκτησε από σήμερα την δική του σελίδα στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Ο.Κ. και μέσω της οποίας οι εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε. και κάθε ενδιαφερόμενος/η θα μπορούν να ενημερώνονται για όλες τις ειδήσεις που αφορούν την σπουδαία διοργάνωση που έχει αναλάβει η Ελλάδα και θα διεξαχθεί στην Αθήνα και στο ΟΑΚΑ (14-20 Ιουλίου 2008).
Στην επίσημη σελίδα του Προολυμπιακού τουρνουά που βρίσκεται στην δεξιά πλευρά της αρχικής σελίδας του site της Ε.Ο.Κ., γίνονται τα «αποκαλυτπήρια» του σήματος της διοργάνωσης, ενώ θα υπάρχουν όλες οι πληροφορίες για τις 12 ομάδες που θα συμμετάσχουν στους αγώνες για την διεκδίκηση των τριών πρώτων θέσεων, οι οποίες θα οδηγήσουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, το σύστημα διεξαγωγής, η φιλοξενία των ξένων αποστολών και η παρουσίαση του κλειστού σταδίου των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων που θα αποτελέσει την έδρα του Προολυμπιακού τουρνουά.
Επίσης, η κλήρωση των ομίλων του Προολυμπιακού τουρνουά που θα γίνει την Πέμπτη (31/1) στο ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL, θα αρχίσει στις 18.00 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από την δημόσια τηλεόραση, θα καλυφθεί on-line και από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, ενώ αμέσως μετά την κλήρωση, θα υπάρξουν δηλώσεις από τους επίσημους προσκεκλημένους της FIBA και της Ε.Ο.Κ. για την διοργάνωση, ο χαιρετισμός του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Γιάννη Ιωαννλίδη, του προέδρου της FIBA Europe κ. Γιώργου Βασιλακόπουλου, καθώς και του προπονητή της Εθνικής Ανδρών, Παναγιώτη Γιαννάκη για τις πρώτες εκτιμήσεις του από την επικείμενη κλήρωση της ελληνικής ομάδας.
Ραντεβού, λοιπόν, στην νέα ιστοσελίδα του Προολυμπιακού τουρνουά για τους έξι επόμενους μήνες!

ΜΑΡΟΥΣΙ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2008
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Ε.Ο.Κ.