Κεντρικό μενού
Κατηγορίες

To “Her World Her Rules” ταξίδεψε σε Καλαμάτα και Τρίπολη (pics)

Το πρόγραμμα “Her World Her Rules” κατέβηκε νότια αυτήν την εβδομάδα, μαζί με το πρόγραμμα «Τρίποντα στα Σχολεία» για τα αγόρια. Τα παιδιά Δημοτικών Σχολείων στην Καλαμάτα και στην Τρίπολη ήρθαν πιο κοντά στο μπάσκετ το τετραήμερο 1 ως 4 Νοεμβρίου.

Το 8ο και το 10ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας φιλοξένησαν 125 κορίτσια και 114 αγόρια. Στην Καλαμάτα συμμετείχαν οι προπονητές Ψυχογιός Σπύρος και Αλειφέρης Νίκος, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Μεσσηνίας Πεφάνης Νικόλαος. Οι δραστηριότητες έγιναν με σεβασμό των υγειονομικών πρωτοκόλλων και υπό την εποπτεία των εκάστοτε Διευθυντών των Σχολείων. Τον Διευθυντή του 8ου Δ.Σ. Καλαμάτας Ρούσσο Αντώνη και τον Διευθυντή του 10ου Δ.Σ. Καλαμάτας, Χριστόπουλο Γιάννη, καθώς και και τις Λαμπρίδη Δωροθέα, Κατσαριώτη Αθανασία (ΚΦΑ 10ου ΔΣ Καλαμάτας) και Μάλαμα Βίνα (τμήμα ένταξης).

Στην Τρίπολη πήραν μέρος 118 κορίτσια και 112 αγόρια το διήμερο 3 και 4 Νοεμβρίου με τη συμμετοχή παιδιών από το 3ο και το 11ο Δημοτικό Σχολείο. Συμμετείχαν οι προπονητές Θεόδωρος Τσουκαλάς, Παναγιώτης Γεωργακόπουλος, Βαγγέλης Σταματόπουλος. Όπως και ο προϊστάμενος Α/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Αρκαδίας Φώτης Γκέσουρας. Οι δραστηριότητες έγιναν με σεβασμό των υγειονομικών πρωτοκόλλων και υπό την εποπτεία των εκάστοτε Διευθυντών των Σχολείων, που ήταν Κική Συμπρούκου 3ο Δ.Σ. Τρίπολης και Φωτεινή Βαρτζιώτη 11ο Δ.Σ. Τρίπολης. Την δική τους συμβολή είχαν οι Έφη Λυμπέρη (ΚΦΑ, 3ο ΔΣ Τρίπολης) και Παναγιώτης Κατσούλας (ΚΦΑ 11ο ΔΣ Τρίπολης).

Η Ε.Ο.Κ. ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο Τρίπολης Κώστα Τζιούμη, τον Αντιδήμαρχο Τρίπολης Δημήτρη Μακαρούνη, τους Διευθυντές και τους άλλους εκπαιδευτικούς των Σχολείων αυτών για την υποδοχή και την άψογη συνεργασία, όπως και τους προπονητές που παρέστησαν.

Τόσο στην Καλαμάτα, όσο και στην Τρίπολη συμμετείχαν οι Κουκάκης Σταύρος (Πρόεδρος ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ), Κοντραφούρης Γιάννης (Μέλος Δ.Σ. ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ), Χρυσανθόπουλος Γιάννης (Ομοσπονδιακός Προπονητής).

Οι εκπρόσωποι της ΕΟΚ ήταν η για πολλά χρόνια πρώην αρχηγός της Εθνικής Γυναικών Δήμητρα Καλέντζου και ο συντονιστής του προγράμματος Θωμάς Χαρμπαλής. Το πρόγραμμα περιλάμβανέ ελεύθερο παιχνίδι μπάσκετ (3Χ3), ψυχοκινητικά παιχνίδια και αθλητικές πρακτικές δραστηριότητες εξοικείωσης με το παιχνίδι του μπάσκετ (ντρίπλα, πάσα, σουτ, άμυνα, ριμπάουντ).

Η Ε.Ο.Κ. ευχαριστεί θερμά τους Διευθυντές και τους άλλους εκπαιδευτικούς των Σχολείων αυτών για την υποδοχή και την άψογη συνεργασία, όπως και τους προπονητές που παρέστησαν.

Κάθε εκδήλωση πραγματοποιείται υπό τις σχετικές οδηγίες της Πολιτείας, ακολουθώντας τα πρωτόκολλα υγείας.

Μπορείτε να δείτε όλες τις φωτογραφίες ΕΔΩ