Κεντρικό μενού
Κατηγορίες

Πρόσκληση εκπροσώπων ΜΜΕ στο ταξίδι της Εθνικής Ανδρών

Με πτήση τσάρτερ θα ταξιδέψει η Εθνική Ανδρών για τους δύο πρώτους αγώνες της στα προκριματικά του FIBA World Cup 2023, στο Νιουκάστλ και από εκεί στη Θεσσαλονίκη για τους αγώνες με τη Μεγάλη Βρετανία (25/11) και με τη Λευκορωσία (28/11).

Η διοίκηση της ΕΟΚ εξασφάλισε αυτόν τον τρόπο μετάβασης προκειμένου να υπάρξει η μεγαλύτερη δυνατή άνεση για τους αθλητές, δεδομένης της δυσκολίας σύνδεσης των συγκεκριμένων προορισμών και το πολύ μικρό χρονικό περιθώριο μεταξύ των δύο αγώνων.

Στην αφετηρία αυτής της νέας σημαντικής προσπάθειας της Εθνικής, η ΕΟΚ επιθυμεί και την παρουσία των εκπροσώπων των ΜΜΕ προκειμένου να τη ζήσουν από κοντά, να την καταγράψουν και να έχουν και την ευχέρεια της επαφής και συζήτησης με τους πρωταγωνιστές και με τα μέλη της διοίκησης που θα συνοδεύσουν την αποστολή.

Σε αυτό το πλαίσιο,  αποφασίστηκε να υπάρχει η παροχή δωρεάν μετάβασης στις διαδρομές Αθήνα – Νιουκάστλ – Θεσσαλονίκη και διαμονής στο Νιουκάστλ, για έναν εκπρόσωπο από κάθε μέσο  που ενδιαφέρεται.

Αναλυτικά, τα έξοδα που καλύπτονται από την ΕΟΚ είναι το ταξίδι Αθήνα – Νιουκάστλ, η διαμονή εκεί και το ταξίδι της επιστροφής Νιουκάστλ – Θεσσαλονίκη. Η αναχώρηση από την Αθήνα είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 24/11 και προς Θεσσαλονίκη για την Παρασκευή 26/11.   

Για το ταξίδι στη Μεγάλη Βρετανία απαιτείται διαβατήριο σε ισχύ για του έξι επόμενους μήνες και φυσικά πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού που να έχει ολοκληρωθεί τουλάχιστον 15 ημέρες πριν. Αναλυτικά οι υγειονομικές προϋποθέσεις θα ανακοινωθούν σε όσους εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής αφού πρώτα μελετηθούν τα δεδομένα που θα ισχύουν την ερχόμενη εβδομάδα.

Για τον έγκαιρο προγραμματισμό, αφού απαιτείται σειρά ενεργειών για τον συντονισμό του ταξιδιού, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να στείλουν το αργότερο μέχρι τις 12 το μεσημέρι της ερχόμενης Τρίτης 9/11  το ονοματεπώνυμο του εκπροσώπου τους καθώς και στοιχεία επικοινωνίας  στο pressoffice@basket.gr για τις περαιτέρω διαδικασίες.