Κεντρικό μενού
Κατηγορίες

Μανουσέλης: «Οφείλουμε να μην ψάχνουμε δικαιολογίες»

Η Εθνική Νέων Ανδρών γνώρισε την πρώτη της ήττα στο European Challenger. O oμοσπονδιακός προπονητής, Μάνος Μανουσέλης, λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης με το Βέλγιο δήλωσε: «Είναι προφανές πως δεν ήμασταν έτοιμοι πνευματικά για να παίξουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Τα αποτελέσματα των δύο πρώτων αγωνιστικών μας ξεγέλασαν και υποτιμήσαμε τους Βέλγους. Το αποτέλεσμα ήταν να μπούμε στο ματς με λάθος τρόπο και να μην βρούμε ποτέ το ρυθμό μας, να χάσουμε τελείως τη συγκέντρωσή μας και τον τρόπο που παίζουμε. Η  άμυνα ζώνης μας αποσυντόνισε στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο δεν ήμασταν καλοί ούτε και απέναντι στο μαν του μαν.

Πιστεύουμε πως είναι ένα αποτέλεσμα που μας βοηθήσει για τα δύο τελευταία παιχνίδια που θα κρίνουν και την τελική κατάταξη. Όπως έχουμε τη βεβαιότητα πως υπάρχουν προσωπικότητες στην ομάδα που θα αντιδράσουν και θα χρησιμοποιήσουν αυτή την ήττα ως κίνητρο για τα δύο παιχνίδια που απομένουν με Ισραήλ και Σλοβενία.

Πρέπει να μάθουμε να διαχειριζόμαστε τις ήττες και τις νίκες. Είναι σημαντικό πως αυτό συμβαίνει σε ένα επίσημο τουρνουά. Είναι το μόλις τρίτο παιχνίδι αυτής της ομάδας, στα συνολικά πέντε που έχουμε. Έχουμε κάτι να κερδίσουμε από κάθε ματς. Από μια οδυνηρή ήττα σαν κι αυτή μαθαίνεις πως δεν πρέπει να υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο, να μένουμε στο πλάνο και να το ακολουθούμε και οφείλουμε να μην ψάχνουμε δικαιολογίες μέσα στο παιχνίδι και να κάνουμε αυτό που πρέπει  ανεξάρτητα χρόνο σκορ και αντίπαλο».