Κεντρικό μενού
Κατηγορίες

Ανδρών: Οι λεπτομέρειες της συνάντησης με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ (17/6)

Την Πέμπτη 17/6 θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση μελών της Εθνικής Ανδρών και εκπροσώπων των ΜΜΕ. Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών και των μέτρων που πρέπει να τηρηθούν, η διαδικασία θα είναι η εξής:

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει στις 14.00 να είναι συγκεντρωμένοι έξω από την είσοδο αθλητών στην πλευρά προς το κολυμβητήριο, στη μεριά δηλαδή που είναι προς τα αποδυτήρια που χρησιμοποιούσε η ΑΕΚ.

Εκεί θα γίνει ο έλεγχος των απαραίτητων πιστοποιητικών που παραθέτουμε για μία ακόμα φορά και χωρίς τα οποία ουδείς θα μπορέσει να συμμετάσχει στην εκδήλωση.

Το πρώτο σκέλος θα αφορά είσοδο στην κεντρική αρένα μόνο των ενδιαφερόμενων για λήψη στιγμιοτύπων ή φωτογραφιών από τα τελευταία λεπτά της προπόνησης. Αυτό υπολογίζεται να γίνει από τις 14.15 και μετά, πάντα ανάλογα με την εξέλιξη της προπόνησης.

Στη συνέχεια η εκδήλωση θα μεταφερθεί στο προπονητήριο του ΟΑΚΑ, όπου ήδη θα έχουν πάει οι υπόλοιποι συνάδελφοι και θα μεταβούν και όσοι έχουν συμμετάσχει στη λήψη στιγμιοτύπων.

Εκεί θα είναι διαθέσιμοι ο κόουτς Ρικ Πιτίνο και κάποιοι παίκτες, για να απαντήσουν εξ αποστάσεως σε ερωτήσεις.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΔΗΓΙΩΝ ΤΗΣ FIBA για τα μέλη των ομάδων που προετοιμάζονται για διοργανώσεις της, είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ για να μπορέσει κάποιος συνάδελφος τεχνικός, φωτογραφίος ή δημοσιογράφος να συμμετάσχει στην εκδήλωση, τα παρακάτω:

* Πιστοποιητικό ολοκληρωμένου εμβολιασμού τουλάχιστον 15 ημέρες πριν.

Ή ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

* Μοριακό τεστ 72 ή 48 ώρες πριν ΚΑΙ self test 24ωρου (προσκόμιση αρνητικών βεβαιώσεων)

Μαζί με αυτά είναι υποχρεωτική και η χρήση προστατευτικής μάσκας.