Κεντρικό μενού
Κατηγορίες

Πανελλήνιο Κορασίδων: Κρόνος Αγ. Δημητρίου (δηλώσεις)

Η κόρνα της λήξης του αγώνα με την ΕΚ Καβάλας έφερε τον Κρόνο και φέτος στην κορυφή με τους ανθρώπους της ομάδας να τονίζουν πως έφτασαν δίκαια στην κατάκτηση του τίτλου.  

Δημήτρης Σταμούλης (προπονητής Κρόνου Αγ. Δημητρίου): «Η προσπάθεια μας ανταμείφθηκε και φέτος. Ο πρώτος μας στόχος είναι να ευχαριστιόμαστε το παιχνίδι και να περνάμε καλά και ο δεύτερος να βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα. Ο τρίτος είναι αφού καταφέρουμε τα δύο πρώτα να κερδίσουμε αυτό που μας αξίζει. Το κατόρθωμα που έκαναν τα κορίτσια έχει τριπλή δυσκολία. Είναι πολύ δύσκολο να βγεις πρώτος και ακόμα δυσκολότερο να παραμείνεις στην κορυφή  και να είναι το κίνητρό σου άσβεστο. Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες. Το φετινό πρωτάθλημα ήταν πολύ δυνατό, είχε ανατροπές και εκπλήξεις. Να συγχαρώ τα κορίτσια μας για την σοβαρότητα, την προσπάθεια και τον χαρακτήρα τους».

Βασιλεία Πύρρου (Βοηθός προπονητή Κρόνου Αγ. Δημητρίου): «Είχε μεγάλη ποιότητα το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων. Ολες οι ομάδες έδωσαν πράγματα στο γήπεδο και έκαναν κατάθεση ψυχής. Δεν ήταν εύκολο, αλλά και φέτος το πρωτάθλημα πήρε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα».

Χριστίνα Ιωσηφέλη (αθλήτρια Κρόνου Αγ. Δημητρίου): «Θέλαμε πολύ τη νίκη που θα μας έδινε και τον τίτλο. Ήμασταν όλες πολύ δεμένες και καταφέραμε να το δείξουμε και μέσα στο γήπεδο. Αντιμετωπίζαμε κάθε παιχνίδι σαν να ήταν τελικός. Δείξαμε τι πραγματικά αξίζουμε και το καταφέραμε».