Κεντρικό μενού
Κατηγορίες

Κασελάκης: «Δεδομένη η διάθεση όλων στην Εθνική» (vid)

Ο Λεωνίδας Κασελάκης θεωρεί πως η διάθεση όλων των παικτών να προσφέρουν στην Εθνική είναι δεδομένη εν όψει της έναρξης των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2021, με τον αγώνα της Παρασκευής (21/2, 19:00) απέναντι στην Βουλγαρία στο «Δ. Τόφαλος» της Πάτρας. 

«Μπροστά μας έχουμε τον αγώνα με την Βουλγαρία, που είναι το πρώτο ματς των προκριματικών. Θα είναι ένας αγώνας που δεν ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε γιατί τα ρόστερ των ομάδων είναι καινούρια, ενώ ο αντίπαλος θα έχει και νέο προπονητή. Εμείς θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, να δείξουμε διάθεση που τη θεωρώ δεδομένη, καθώς και συγκέντρωση, ώστε να φανερώσουμε στοιχεία από το πλούσιο ταλέντο που διαθέτει αυτή η ομάδα», ανέφερε ο 29χρονος φόργουορντ. 

Ως… κάτοικος Πάτρας γνωρίζει πως το καρναβάλι βρίσκεται στο επίκεντρο αυτές τις ημέρες, ωστόσο πιστεύει πως οι φίλοι του μπάσκετ θα είναι δίπλα στην Εθνική. «Είναι λίγο περίεργη η εποχή στην Πάτρα λόγω του καρναβαλιού, αλλά θεωρώ πως ο κόσμος θα ανταποκριθεί όπως το έκανε και στο παρελθόν σε αντίστοιχες περιπτώσεις. Ξέρω ότι ο κόσμος θα το δει σαν ένα έξτρα δίωρο ψυχαγωγίας», τόνισε. 

Τέλος, για το αν τα «παράθυρα» προσφέρουν στον κόσμο τη δυνατότητα να δει πως υπάρχει ταλέντο στην Εθνική και πίσω από την «βιτρίνα» του ελληνικού μπάσκετ είπε: «Η Εθνική δίνει αγώνες που τη σημασία τους θα την καρπωθεί στο μέλλον. Θα πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε τον στόχο μας, δεν πρέπει να έχουμε κάτι άλλο στο μυαλό μας, ούτε να αποδείξουμε στον έξω κόσμο. Μόνο στον εαυτό μας. Πρέπει να είμαστε εδώ και πρέπει να κάνουμε κάποια πράγματα συγκεκριμένα για να είμαστε και στη συνέχεια εδώ».