Κεντρικό μενού
Κατηγορίες

Γυναικών: Πρεμιέρα απόψε με Σλοβενία

Απόψε στις 21.10 στην πόλη Τσέλιε θα αντιμετωπίσει τη Σλοβενία στοχεύοντας σε ένα θετικό πρώτο βήμα σε αυτόν τον κύκλο των υποχρεώσεών της.

Η Εθνική Ομάδα, αν και είχε λίγες ημέρες προετοιμασίας, είναι έτοιμη για την αποψινή πρόκληση. Μπορεί να υπάρχει η απουσία της τελευταίας στιγμής με την απουσία της Αγγελικής Νικολοπούλου, αλλά και οι 12 παίκτριες που βρίσκονται στη Σλοβενία είναι αποφασισμένες να τα δώσουν όλα για ένα θετικό αποτέλεσμα. Γνωρίζουν άλλωστε πολύ καλά ότι ενδεχόμενη νίκη σήμερα και ειδικά μέσα στην έδρα της Σλοβενίας θα είναι το ιδανικότερο ξεκίνημα. Ελλείψεις έχει και η Σλοβενία, καθώς θα απουσιάσουν η Λίσεκ και η Έβανς, δυο παίκτριες που αγωνίζονται μέσα στο καλάθι.

Αναφερόμενος στον αποψινό αγώνα ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Βασίλης Μασλαρινός, τόνισε χαρακτηριστικά. «Είναι πολλά αυτά που θα πρέπει να προσέξεις απέναντι σε μια ομάδα σαν τη Σλοβενία, που έχει τη δική της φιλοσοφία και ταυτότητα εντός γηπέδου. Το βασικότερο είναι ο ρυθμός του αγώνα και πως θα αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις που θα μας δημιουργήσουν οι περιφερειακές της αθλήτριες. Αν καταφέρουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό και ακολουθήσουμε το πλάνο μας για να αντιμετωπίσουμε τα τρία γκαρντ της Σλοβενίας, νομίζω η ομάδα μας έχει τύχη να είναι ανταγωνιστική κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Τα κορίτσια είναι πανέτοιμα και πιστεύουμε 100% σε αυτά. Όλο το επιτελείο κάναμε έναν αγώνα δρόμου για να δώσουμε όσο περισσότερες πληροφορίες μπορούμε στις παίκτριες. Τα νεαρότερα κορίτσια έχουν πολύ ταλέντο και ενθουσιασμό και μας έχουν βοηθήσει πολύ σε αυτό. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα κάνουμε μια καλή αρχή».

Μπορείτε να δείτε ΕΔΩ ζωντανά στις 21.10 τον αγώνα Σλοβενία-Ελλάδα.