Κεντρικό μενού
Κατηγορίες

Μαυράκη: «Τεράστια εμπειρία η διοργάνωση»

«Δεν τα καταφέραμε απέναντι στη Γερμανία, δυστυχώς», θα πει με το μυαλό της ακόμη στη σημερινή ήττα και όχι στην αυριανή αναμέτρηση: «Απλά πιστεύω ότι καθορίστηκε από εμάς το παιχνίδι. Κάναμε λάθη που δεν έπρεπε, πήραν τα ριμπάουντ και φτάσαμε στην ήττα».

Οι θέσεις 11-12 για τις οποίες θα παίξει η Ελλάδα είναι απλά δύο.. αριθμοί στο μυαλό των νεαρών διεθνών: «Δεν μας απασχολεί. Μέχρι την τελευταία στιγμή θα πολεμήσουμε. Δεν σκέφτομαι μόνο εγώ έτσι, αλλά όλα τα κορίτσια εδώ, όλοι όσοι βρισκόμαστε στην αποστολή. Θέλουμε μια νίκη στο φινάλε της διοργάνωσης».

Χαρακτηρίζει «τεράστια εμπειρία» το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και σπεύδει να προσθέσει: «Κάθε παιδί θέλει να βρίσκεται εδώ. Είναι κάτι ξεχωριστό και μοναδικό. Είναι τιμή που το ζούμε κάθε μέρα. Αυτή η αδρεναλίνη κάθε μέρα, να πρέπει να προετοιμάζεσαι για διαφορετικό παιχνίδι, διαφορετικό αντίπαλο, να δουλεύουμε όλοι μαζί για να νικήσουμε, νομίζω είναι μοναδικό. Είμαστε μια παρέα, μια ομάδα, οι κόουτς, όλοι εδώ, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα ήταν το ίδιο. Θα πρέπει να δουλέψουμε όλες, ειδικά στο αθλητικό κομμάτι που είδαμε πως υπάρχει διαφορά, που επιτρέπει στις άλλες ομάδες να υπερισχύουν».