Κεντρικό μενού
Κατηγορίες

Καλτσίδου: «Υπάρχει μέλλον και ταλέντο»

«Παίζαμε με μια ομάδα πολύ δυνατή, πολύ πιεθαρχημένη, την οποία την υποχρεώσαμε σε 32 λάθη. Μας διάλυσαν όμως στα ριμπάουντ, κάναμε κι εμείς 24 λάθη που ήταν πολλά, αλλά δυστυχώς αυτά δεν ήμασταν συγκεντρωμένες στο παιχνίδι. Δεν μπήκαμε δυναμικά, δεν παίξαμε ως ομάδα και στο επίπεδο αυτό τα πληρώνεις τέτοια λάθη».

Η ελληνική ομάδα θα αγωνιστεί αύριο για τις θέσεις 11-12, αλλά δεν θα είναι μια τυπική διαδικασία γι’ αυτήν: «Φυσικά και όχι. Φυσικά και θέλουμε να νικήσουμε, όπως θέλαμε και σήμερα. Στόχος μας είναι να κλείσουμε αυτό το τουρνουά με μια νίκη και όσο πιο ψηλά γίνεται».

Η ίδια είδε και τη συνολική εικόνα, για πρώτη φορά όχι από το παρκέ, αλλά από την άκρη του πάγκου: «Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία για μένα όλο αυτό και θεωρώ πως υπάρχει μέλλον στα κορίτσια αυτά. Αυτό που είδα συνολικά βλέποντας όλες τις ομάδες, είναι πως υστερούμε σε αθλητικά προσόντα και δεν είναι κάτι που αφορά μόνο αυτή την ομάδα. Αν θέλουν λοιπόν τα κορίτσια να προχωρήσουν, θα πρέπει να δουλέψουν στο αθλητικό κομμάτι και στις μπασκετικές εικόνες που πρέπει να αποκτήσουν. Υπάρχει μέλλον, υπάρχει και ταλέντο και αυτό που χρειάζεται είναι διάθεση και δουλειά».