Κεντρικό μενού
Κατηγορίες

Πρίφτη: «Να μείνουμε κατηγορία για τα κορίτσια που έρχονται»

Η Άννα Μαρία Πρίφτη, η οποία έδωσε πολύτιμες βοήθειες σήμερα, όταν φορτώθηκαν πολύ νωρίς στο παιχνίδι με φάουλ οι Παπαδοπούλου και Γρηγοπούλου ξεκινά με μια ματιά στον σημερινό αγώνα.

«Στο δεύτερο ημίχρονο έχοντας ήδη στο μυαλό μας τη διαφορά που είχαμε πάρει, ίσως και να χαλαρώσαμε λίγο. Οι αντίπαλές μας αντίθετα μπήκαν πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και άρχισαν να καλύπτουν την απόσταση. Αυτό μας οδήγησε στο να χάσουμε τη συγκέντρωσή μας και τελικά και το παιχνίδι».

 Η ελληνική ομάδα έδειχνε καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά η Πρίφτη, στα 16 της χρόνια ξέρει πως η αλήθεια δεν κρύβεται στα λόγια: «Το αν είσαι καλύτερος ή όχι αποδεικνύεται στο γήπεδο. Η Λετονία ήταν καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο, πληρώσαμε την έλλειψη συγκέντρωσης και νίκησε».

Η συνέχεια οδηγεί στους αγώνες για τις θέσεις 9-16 με την Ελλάδα να κυνηγά τη νίκη επί της Δανίας αύριο, για να μπει στο γκρουπ 9-12: «Είμαστε πανέτοιμες να μπούμε στο γήπεδο και να παλέψουμε για να σώσουμε την κατηγορία. Για τη δουλειά που έκαναν τόσα κορίτσια και πάλεψαν να ανεβάασουν την ομάδα, αλλά και για τα κορίτσια που θα έρθουν. Να παίξουν στην Α’ Κατηγορία. Παλεύουμε για την ομάδα μας».