Κεντρικό μενού
Κατηγορίες

Γρηγοροπούλου: «Όλα για την ομάδα!»

«Ήταν η πρεμιέρα, ήταν η Τουρκία που ξέραμε πως είναι καλή ομάδα και σίγουρα υπήρχε άγχος», τονίζει για να συμπληρώσει: «Από ότι φάνηκε όμως το άγχος μας ήταν.. δημιουργικό. Ήταν κάτι που το θέλαμε αυτή η νίκη και θέλαμε να δείξουμε σε όλους πως αξίζουμε ως ομάδα που βρισκόμαστε εδώ, στην Α’ Κατηγορία και δεν βρισκόμαστε τυχαία. Θέλουμε να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας και φέτος.

Η Γρηγοροπούλου στέκεται ξανά και ξανά στην κουβέντα στην ομάδα: «Είμαστε πολύ δεμένες. Προσπαθούμε πολύ όλες μαζί για όλες και η μία για την άλλη σε αυτή την ομάδα. Έτσι έχουμε μάθει. Έτσι ξέρουμε πως θα πάρουμε το καλύτερο δυνατό».

Ακόμη κι αν πλέον μιλάμε για την Α’ Κατηγορία, ακόμη κι αν οι δύο πρώτες ομάδες που θα αντιμετωπίσει η ελληνική ήταν στους ημιτελικούς της διοργάνωσης πέρυσι: «Είναι τεράστια η διαφορά από τη Β’ Κατηγορία σε πολούς τομείς. Και σε ατομικό και σε ομαδικό επίπεδο. Πιστεύω όμως πως μπορούμε να ανταπεξέλθουμε και να διακριθούμε κιόλας. Μπορούμε να βγάλουμε πολύ ενέργεια στο γήπεδο, κάτι που το είδαμε και σήμερα, ή ακόμη κι από τον πάγκο, όταν βρισκόμαστε εκεί, γιατί και αυτό μετράει. Όλα για την ομάδα!»