Κεντρικό μενού
Κατηγορίες

Θεοδοσουλάκη: «Δύναμη και ριμπάουντ»

«Ξέρουμε πως για τη σημερινή ήττα έφταιξε το γεγονός ότι φάγαμε αρκετό.. μπασκετικό ξύλο και ότι δεν πήραμε τα ριμπάουντ. Είναι λογικό το παιχνίδι να γίνεται πιο σκληρό στην Α΄Κατηγορία. Υπάρχουν πιο δυνατά κορίτσια, πιο δυνατά κορμιά. Και πρέπει να είμαστε πιο έτοιμες και να πάμε πιο δυνατά στο ριμπάουντ για να έχουμε τύχη στη συνέχεια».

Στο τελευταίο κομμάτι στέκεται λίγο παραπάνω και προσθέτει και κάτι ακόμη: «Είχαμε μια αδυναμία σήμερα στο ριμπάουντ, κάτι που ελπίζω να βελτιώσουμε στην πορεία, χρησιμοποιώντας δύναμη, αλλά και το μυαλό μας και το μπάσκετ που γνωρίζουμε ως ομάδα».

Για την ίδια αυτό που ζει είναι μια ξεχωριστή εμπειρία που θα έχει μια ξεχωριστή θέση στο μυαλό της: «Δεν είχα παίξει ούτε σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και τώρα βρίσκομαι εδώ, σε ένα Ευρωπαϊκό. Έχω ενθουσιαστεί που βρίσκομαι εδώ και θέλω να κάνω τα πάντα για να βοηθήσω όσο και όπως μπορώ, ώστε η Εθνική Ομάδα να κάνει κάτι καλό σε αυτή τη διοργάνωση. Είμαστε πολύ καλά μεταξύ μας, μιλήσαμε μετά την ήττα. Και στις νίκες, αλλά και στις ήττες είμαστε μια γροθιά. Έχουμε κι άλλα παιχνίδια μπροστά μας και ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε».