Κεντρικό μενού
Κατηγορίες

Τσολάκης: «Μας δίνει αυτοπεποίθηση το μήνυμα του Ζήση»

«Μπήκαμε δυναμικά, πολύ καλά, αλλά στη συνέχεια χαλαρώσαμε και τους δώσαμε το δικαίωμα να το πιστέψουν, να πιστέψουν πως μπορούν να κάνουν την ανατροπή», τονίζει ο Τσολάκης και προσθέτει: «Το παιχνίδι άλλαξε μορφή, πήγε πόντο-πόντο και αυτό άλλαξε όλη τη μορφή του».

Δεν πιστεύει πως υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που φταίει για την απώλεια της διαφοράς και τελικά την ήττα: «Χαλαρώσαμε λίγο, δεν μπήκαν κάποια σουτ στη συνέχεια που στην αρχή μπήκαν και θα μπορούσαν να αλλάξουν την εικόνα της αναμέτρησης και πάλι…»

Πλέον η Εθνική Παίδων θα αγωνιστεί για τις θέσεις 5-8 του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και για τους νεαρούς διεθνείς το κίνητρο υπάρχει και είναι μεγάλο: «Θέλουμε να βρισκόμαστε στην πρώτη πεντάδα, γιατί θέλουμε να πάμε στο Παγκόσμιο του χρόνου. Και παράλληλα, θέλουμε να αποδείξουμε πως πραγματικά αξίζαμε μια καλύτερη θέση. Δεν πιστεύω πως θα μας «ρίξει» η ήττα τόσο ώστε να μην είμαστε σε θέση να παλέψουμε. Θέλουμε να κάνουμε δύο νίκες στα παιχνίδια που απομένουν για να θυμόμαστε αυτούς τους αγώνες χωρίς να μετανιώνουμε για κάτι, χωρίς να σκεφτούμε πως δεν τα δώσαμε όλα κάθε στιγμή».

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Νίκος Ζήσης έκανε το εξής «τιτίβισμα»: «Έτυχε να δω τον αγώνα την Εθνικής μας παίδων! Συγχαρητήρια για την προσπάθεια και την εικόνα σας . Παιδιά που έπαιζαν ο ένας για τον άλλο και με το σωστό τρόπο. Οι νίκες θα έρθουν στο μέλλον με πολύ δουλειά . Ένα μπράβο σε όλη την ομάδα και τους προπονητές @HellenicBF».

Όταν το ακούει ο Τσολάκης σταματά για λίγο. «Είναι πραγματικά πολύ σημαντικό για εμάς να μας στηρίζει με αυτόν τον τρόπο ένας τέτοιος αθλητής! Έχει πραγματικά βρεθεί στη θέση μας, μας καταλαβαίνει, ξέρει πως νιώθουμε τώρα και μας δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση για να συνεχίσουμε».