Κεντρικό μενού
Κατηγορίες

Νέων Γυναικών: Πρεμιέρα με Φινλανδία

Αντίπαλος στην πρεμιέρα για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα είναι η Φινλανδία στις 20.00. Η Εθνική βρίσκεται στον Δ’ Ομίλο της διοργάνωσης όπου εκτός από την Φινλανδία συμμετέχει και η Βουλγαρία με την πρόκριση στην επόμενη φάση να εξασφαλίζουν οι δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας.

Η Ελλάδα ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία της για την αυριανή αναμέτρηση και όλες οι αθλήτριες είναι στη διάθεση του Γιάννη Κτιστάκη.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν έκρυψε ότι η Φινλανδία είναι ένας δυνατός αντίπαλος λέγοντας χαρακτηριστικά. «Είναι ένα δύσκολο ξεκίνημα για εμάς. Η Φινλανδία είναι μια ομάδα με πλούσιο ταλέντο και εμπειρίες. Τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη, ενώ πρόσφατα οι Νεάνιδες της πήραν την άνοδο στην Α’ κατηγορία. Είναι μια ομάδα που έχει φιλοδοξίες. Από την πλευρά μας βρισκόμαστε σε ανοδική πορεία και παιχνίδι με παιχνίδι βελτιωνόμαστε. Δεν έχουμε προβλήματα, όλες οι παίκτριες είναι υγιείς και θα κοιτάξουμε να ετοιμάσουμε την ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερα».

Στη συνέχεια ο κ. Κτιστάκης αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού των δύο ομάδων. «Εμείς πιέζουμε πολύ στην άμυνα και τρέχουμε στον αιφνιδιασμό. Από την άλλη η Φινλανδία είναι δυνατή μέσα στη ρακέτα, ενώ διαθέτει και καλό περιφερειακό σουτ».