Κεντρικό μενού
Κατηγορίες

Εφήβων: Δηλώσεις Ρογκαβόπουλου, Σωτηρίου, Τσάμη

Τι δήλωσαν οι Νίκος Ρογκαβόπουλος, Άρης Σωτηρίου και Παναγιώτης Τσάμης μετά τη νίκη της Εθνικής Εφήβων επί της Λιθουανίας με 70-66 στην παράταση και την πρόκριση στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U18. 

Νίκος Ρογκαβόπουλος: «Δεν φοβήθηκα σε κανένα σημείο του αγώνα. Αυτά τα παιχνίδια χρειάζονται συγκέντρωση και να μην τα παρατάς ποτέ. Πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε και θα πάρουμε ένα μετάλλιο. Προσωπικά προσπάθησα να βρω τον εαυτό μου στο τουρνουά και να βοηθήσω την ομάδα μου. Πάμε τώρα να κάνουμε ό,τι μπορούμε απέναντι στην Ισπανία». 

Άρης Σωτηρίου: «Δεν μας μπήκαν τα σουτ, δεν μας πήγαν πολλά πράγματα σωστά, αλλά δώσαμε και την ψυχή μας. Αυτό είναι που μετρά. Δεν σταματάμε, συνεχίζουμε, ακόμη δυνατότεροι. Η Ισπανία είναι πολύ δυνατή ομάδα, αλλά η Εθνική μπορεί να καταφέρει τα πάντα». 

Παναγιώτης Τσάμης: «Κάναμε εξαιρετική δουλειά, στην άμυνα και την επίθεση. Όλα τα παιδιά, εγώ δεν έκανα τίποτα. Ο ρόλος μου στην ομάδα είναι να βοηθώ όπως μπορώ. Είμαι από τους πιο μικρούς, δεν έπαιξα πολύ στα προηγούμενα ματς, αλλά ο κόουτς με είχε ετοιμάσει και μπήκα για να βοηθήσω. Ελπίζω να τα κατάφερα και να έκανα αυτό που μου ζητήθηκε. Θέλουμε τώρα να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Να είμαστε αυτοί που μπορούμε. Ελπίζουμε να πάμε και στον τελικό, η Ισπανία είναι το μεγάλο φαβορί, αλλά δεν μας πτοεί τίποτα».