Κεντρικό μενού
Κατηγορίες

Ανδρών: Ενημέρωση για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ

Την Πέμπτη 1η Αυγούστου στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση της Εθνικής Ανδρών και η καθιερωμένη επαφή των μελών της ομάδας με τα ΜΜΕ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Ιδρύματος Μποδοσάκη – Κτίριο Διοίκησης της Eurobank, Μεγάλου Χορηγού όλων των Εθνικών Ομάδων Μπάσκετ (Αμαλίας 20 & Σουρή 5, Σύνταγμα).

Η παρουσίαση θα ξεκινήσει με το καλωσόρισμα από τα μέλη των Διοικήσεων της ΕΟΚ και της Eurobank και τις τοποθετήσεις του προπονητή και του αρχηγού της Εθνικής ομάδας.

Μετά το τέλος του πρώτου μέρους, θα ακολουθήσει σε παρακείμενο χώρο, η καθιερωμένη media day διάρκειας 45 λεπτών με τις συνεντεύξεις παικτών και προπονητών στους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Την Παρασκευή 2 Αυγούστου, στην έναρξη της απογευματινής προπόνησης της Εθνικής, θα υπάρξει η δυνατότητα λήψης στιγμιοτύπων από τηλεοπτικές και φωτογραφικές κάμερες για διάστημα 15 λεπτών. Θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για την ακριβή ώρα προσέλευσης και διάρκειας αυτής της δράσης, με πιθανότερη τις 18.30 μέχρι 18.45.

Υπενθυμίζεται τέλος στους εκπροσώπους των ΜΜΕ που επιθυμούν να καλύψουν τα τουρνουά Aegean στην Κρήτη (9-11/8) και «Ακρόπολις – Eurobank» στο ΟΑΚΑ (16-18/8) ότι είναι σε λειτουργία η διαδικασία αιτημάτων διαπίστευσης που υποβάλλονται στο pressoffice@basket.gr.