Κεντρικό μενού
Κατηγορίες

Καρακασίδου: «Να παραμείνουμε προσγειωμένες»

Έχει ξεκινήσει δυνατά τη διοργάνωση, μετρά τις τρεις νίκες σε ισάριθμούς αγώνες, ωστόσο, πρέπει να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς κάτι το οποίο επισημαίνει και η Λίλια Καρακασίδου.

Μιλάει για την παρέα της Εθνικής που έχει κλέψει τις εντυπώσεις στο Ευρωπαϊκό, τους στόχους της ομάδας, αλλά και για την αυριανή (22.00) αναμέτρηση με την Ιρλανδία που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και συγκέντρωση.

Η εθνική συνεχίζει με το απόλυτο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Τι είναι αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει;

«Αυτή η ομάδα απ’ την αρχή κατάφερε να γίνει μια παρέα εντός και εκτός γηπέδου θέτοντας έναν κοινό στόχο που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Α’ κατηγορία».

Πόσο σας βοηθάνε αυτές οι τρεις νίκες στο ξεκίνημα της διοργάνωσης όσον αφορά στην ψυχολογία;

«Οι τρεις συνεχόμενες νίκες έχουν ανεβάσει την ψυχολογία της ομάδας δίνοντας μας δύναμη για την συνέχεια. Παρόλα αυτά γνωρίζουμε ότι πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένες ώστε να καταφέρουμε ότι έχουμε σχεδιάσει από το ξεκίνημα της διοργάνωσης».

Μπορούμε πλέον να μιλάμε για τον στόχο της ανόδου; Τι χρειάζεται να κάνει η εθνική για να τα καταφέρει;

«Η άνοδος είναι η πρωταρχική επιδίωξη αυτής της ομάδας αλλά είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε γι’ αυτό. Διανύουμε τις πρώτες μέρες του τουρνουά και έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένες και να ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες των προπονητών μας δίνοντας πάντα το 100% των δυνάμεων μας».

Υπάρχει τέλος αύριο και η αναμέτρηση με την Ιρλανδία.

 «Ο αυριανός αγώνας με την Ιρλανδία θα είναι εξίσου δύσκολος και θα πρέπει να τα δώσουμε και πάλι όλα ώστε να πάρουμε την νίκη και να συνεχίσουμε την ήδη καλή πορεία μας».