Κεντρικό μενού
Κατηγορίες

Αρσενόπουλος: «Φάνηκε πόσο το θέλαμε»

Ο Νίκος Αρσενόπουλος στάθηκε στην αντίδραση της Εθνικής U19 στη νίκη με 102-97 επί της Σενεγάλης σε δύο παρατάσεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο. 

«Ήταν μια πολύ καλή νίκη. Δεν ξέρω αν τη χρειαζόμασταν νωρίτερα ή αργότερα, αλλά τα καταφέραμε. Σίγουρα δεν ήταν αγώνας πρόκρισης, αλλά εμείς τον αντιμετωπίσαμε ως εξίσου σημαντικό με τον προηγούμενο. Κάθε αγώνας είναι το ίδιο σημαντικός για μας. Κίνητρό μας είναι να βγάλουμε τη δουλειά που κάνουμε με τα παιδιά και να απολαύσουμε τη διοργάνωση. Κάναμε κάποιες ήττες που μας στενοχώρησαν, αλλά δεν το βάλαμε κάτω. Σήμερα ανταποκριθήκαμε στην ενέργεια των αντιπάλων μας και τα δώσαμε όλα στην άμυνα. Παρά τις απουσίες μας, παλέψαμε ως το τέλος και φάνηκε πόσο το θέλαμε. Τώρα έχουμε μπροστά μας την Αργεντινή και θέλουμε να απαντήσουμε μετά την ήττα που κάναμε στον όμιλο. Πιστεύω πως μπορούμε», δήλωσε στην ΕΡΤ. 

Κληθείς να σχολιάσει την προσωπική του εμφάνιση, μιας και έκανε ρεκόρ πόντων με το εθνόσημο με 35 πόντους, είπε: «Η αλήθεια είναι πως δεν έχω πετύχει ποτέ ξανά τόσους πόντους με τη φανέλα της Εθνικής. Είμαι χαρούμενος που νικήσαμε, μόνο αυτό μετρά».

Τέλος, ερωτηθείς για το προσωπικό του μέλλον, απάντησε: «Ο μόνος στόχος μου είναι να μείνω στον Ολυμπιακό, αλλά αυτή τη στιγμή σκέφτομαι μόνο τα δύο ματς που έχουμε μπροστά μας μέχρι το τέλος της διοργάνωσης».