Κεντρικό μενού
Κατηγορίες

Νεανίδων: Πρεμιέρα με Σλοβακία

Πρώτος αντίπαλος για την Ελλάδα θα είναι στις 17.30 η Σλοβακία. Η Εθνική έχει προετοιμαστεί όσο γίνεται καλύτερα και ελπίζει σε μια καλή πορεία στην διοργάνωση αν και οι ομάδες που θα κληθεί να αντιμετωπίσει είναι ιδιαίτερα ισχυρές.

Η αρχηγός της ομάδας Ιωάννα Κριμίλη μιλώντας για την φετινή προσπάθεια της Εθνικής επισήμανε. «Στόχος μας είναι  να παρουσιάσουμε στα επίσημα παιχνίδια όλα αυτά που δουλεύαμε το τελευταίο διάστημα στις προπονήσεις και στα φιλικά. Επίσης να είμαστε ανταγωνιστές και σωστές στο πλάνο μας ώστε να καταφέρουμε να πετύχουμε την άνοδο στην Α’ Κατηγορία».

Αναφερόμενη στον αγώνα της πρεμιέρας με την Σλοβακία είπε χαρακτηριστικά. «Κάθε πρεμιέρα κρύβει παγίδες και δυσκολίες όμως εμείς θα δώσουμε το 100% για να καταφέρουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί τις υποχρεώσεις μας.  Θα ακολουθήσουμε το πλάνο μας και πιστεύω ότι θα πάρουμε την νίκη».

Όσο για το τι είναι αυτό που χαρακτηρίζει την Εθνική η Ιωάννα Κριμίλη ανέφερε: «Εχουμε ένα εξαιρετικό κλίμα, καθώς οι περισσότερες αθλήτριες γνωριζόμαστε από την συμμετοχή μας στις προηγούμενες εθνικές. Επίσης υπάρχει ενθουσιασμός και δίψα για διάκριση. Ελπίζουμε να έχουμε μια καλή πορεία».

Δείτε εδώ όλες τις πληροφορίες για τη διοργάνωση: https://www.fiba.basketball/europe/u18bwomen/2019