Κεντρικό μενού
Κατηγορίες

Πανελλήνιο Παίδων: Η τελετή λήξης

Η ΕΟΚ δια του αντιπροέδρου της και προέδρου της Επιτροπής Πρωταθλημάτων Αριστείδη Γολέμη απένειμε τιμητική πλακέτα στον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη και δια του μέλους του ΔΣ και προέδρου της ΕΣΚΑΒΔΕ στο Δήμαρχο Μετσόβου Κωνσταντίνο Τσαβέα. Ακόμη απένειμε δια του Αριστείδη Γολέμη αναμνηστικό για την προσφορά του στον υπεύθυνο του κλειστού γυμναστηρίου Γεώργιο Μέτσιο.

Πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο Μάριος Τσιροπούλης της ΔΕΚΑ και την απονομή έκανε το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ και πρόεδρος της ΕΚΑΣΔΥΜ Λάζαρος Σαββίδης.

Πολυτιμότερος παίκτης αναδείχθηκε ο Λευτέρης Ματζούκας του Προμηθέα Πάτρας με την απονομή να πραγματοποιεί ο Κώστας Νικάκης.

Στην καλύτερη πεντάδα εκτός από τον προαναφερθέντα βρέθηκαν ακόμη και οι Ζεϊδ Μούοσα του Πανιωνίου, Νικηφόρος Μπόλδογλου της ΔΕΚΑ, Ιωάννης Μερμίγης του Προμηθέα Πάτρας και Παναγιώτης Μακαρατζής του Αστέρα Καβάλας. Τα βραβεία παρέδωσε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης.

Στην έκτη ομάδα της Καλύμνου τα αναμνηστικά παρέδωσε ο εκπρόσωπος του Σπάρτακου Ιωαννίνων Νίκος Καλής, όπως και στον πέμπτο Αστέρα Καβάλας. Ο ταμίας της ΕΣΚΑΒΔΕ Γιώργος Μπέστιας έκανε την απονομή στο τέταρτο Περιστέρι, ενώ στον τρίτο Πανιώνιο τα μετάλλια παρέδωσε ο Λάζαρος Σαββίδης. Στη δεύτερο ΔΕΚΑ τα μετάλλια απένειμε ο Κώστας Νικάκης ενώ στον πρώτο Προμηθέα Πάτρας την απονομή των μεταλλίων και του κυπέλλου έκαναν οι Κωνσταντίνος Τζαφέας και Αριστείδης Γολέμης.