Κεντρικό μενού
Κατηγορίες

Πανελλήνιο Νεανίδων: Σύλλας Αιδηψού – Πρωτέας Βούλας 41-71

Ο Πρωτέας Βούλας δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στον Σύλλα Αιδηψού καθώς επικράτησε με 41-71, στον τρίτο αγώνα της τέταρτης ημέρας της Τελικής Φάσης του 33ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων που διεξάγεται στην Ιστιαία. 

Παίζοντας χωρίς άγχος και συγκεντρωμένα ο Σύλλας αρχικά δεν επέτρεψε στον Πρωτέα να πάρει διαφορά 9-10 (4΄35΄΄). Ωστόσο η ομάδα της Βούλας σταδιακά πήρε τον έλεγχο του αγώνα και προηγήθηκε με 9-21.  Στην δεύτερη περίοδο ο Πρωτέας συνέχισε να αυξάνει τη διαφορά στο σκορ με 13-31 (5 ΄06΄΄) και 16-37 (1΄10΄΄). 

Στο δεύτερο ημίχρονο με τον Πρωτέα να κάνει διαχείριση δυνάμεων και τον Σύλλα να μην μπορεί να αντιδράσει διαμορφώθηκε το τελικό 

Δεκάλεπτα: 9-21, 16-39, 28-59, 41-71 

Διαιτητές: Τζίμα, Φραγκούλη

Σύλλας Αιδηψού (Κουβαράς): Ρηγοπούλου 2, Καπόλου, Καπλανάι, Λούμη 3(1), Νίτσογλου 16(2), Τσαβόνι 10(1), Πατσούρα 4, Μαχαίρα 6(1), Σουλιάδη.

Πρωτέας Βούλας (Τσεμπέρης): Συγγρού 6, Καβούνη 4, Μπουντούρη 6(1), Κουζούκα 9(1), Λάμπρου, Παντέλη 15(3), Καλογερία 16, Νάτσκου 3(1), Αποστόλου 10, Χατζηλεοντή 2.

 

Δηλώσεις 

Νίτσογλου (αθλήτρια Σύλλα Αιδηψού): Προσπαθήσαμε να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτερες. Δεν μας ενδιέφερε το αποτέλεσμα. Ότι και να γίνει εμείς βγαίνουμε κερδισμένες από αυτά τα παιχνίδια. Είναι κάτι που θα μας βοηθήσει και στη συνέχεια που έχουμε και των κορασίδων. Συγχαρητήρια στα κορίτσια του Πρωτέα.    

Καλογερία (αθλήτρια Πρωτέα Βούλας): Ήταν πολύ ωραία να παίξουμε με την τοπική ομάδα, Έπαιξαν και παίκτριες που δεν είχαν μεγάλη συμμετοχή στους προηγούμενες αγώνες, το ευχαριστηθήκαμε και πλέον μένει άλλο ένα παιχνίδι. Το τουρνουά είναι εξαιρετικό και ελπίζω να ξανάρθουμε. Ήταν όλα πολύ ωραία, το γήπεδο πολύ καλό και οι άνθρωποι εδώ μας εξυπηρέτησαν πάρα πολύ.    

 

Μπορείτε να δείτε τη στατιστική του αγώνα πατώντας εδώ

Φωτογραφίες από το παιχνίδι μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ