Κεντρικό μενού
Κατηγορίες

Πανελλήνιο Εφήβων: Τελετή Έναρξης

Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού, Χρήστος Μποσμπότης, που πήρε πρώτος το λόγο τόνισε: «Ευχαριστούμε το ΔΣ της ΕΟΚ για τη διοργάνωση. Η καρδιά του Ελληνικού μπάσκετ θα χτυπάει εδώ για πέντε μέρες. Εύχομαι υγεία σε όλους και καλή επιτυχία».
 
Ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ και μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ, Νίκος Νικολόπουλος, ανέφερε: «Καλωσορίζουμε τους αθλητές στην Ευρωπαϊκή πόλη αθλητισμού 2019. Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία».

Ο Δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης, καλωσόρισε και ευχαρίστησε τα μέλη του ΔΣ της ΕΟΚ για την τιμή στην Ευρωπαϊκή Αθλητική πόλη, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην σημαντική πορεία της τοπικής ομάδας. Στην συνέχεια απένειμε αναμνηστικό στον Αργύρη Καμπούρη για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Θεόδωρος Μαρκόπουλος, ανέφερε: «Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια για την ανάληψη περισσότερων διοργανώσεων. Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες για την συμμετοχή τους».

Στην συνέχεια ο Δήμος Παγγαίου απέδωσε αναμνηστικό στον Βασίλη Μουλάκη για την προσφορά του με την απονομή να πραγματοποιεί ο Κώστας Μίσσας.

Ο γ.γ. της ΕΟΚ Παναγιώτης Τσαγκρώνης ζήτησε από όλους ενός λεπτού σιγή σε μνήμη του Άρη Γραμμενίδη, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και ευχήθηκε τους συμμετέχοντες να είναι όλοι υγιείς.

Επόμενη βράβευση ήταν αυτή του Γιάννη Πασχαλίδη, ιδρυτή του τμήματος μπάσκετ Ελευθερούπολης και πρώην βουλευτή Καβάλας.  «Είναι μεγάλη τιμή η βράβευσή μου», ανέφερε και θυμήθηκε και τους υπόλοιπους παράγοντες που μαζί ίδρυσαν το τμήμα. Τέλος ζήτησε από την ΕΟΚ μεγαλύτερες διοργανώσεις στην πόλη.

Τέλος, ο Δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης κήρυξε τη έναρξη των αγώνων.