Ανακοινώσεις της Επιτροπής Πρωταθλημάτων

Λόγω κωλύματος του γηπέδου, ο αγώνας μεταξύ του ΓΣ Έσπερος Λαμίας – ΑΟΚ Ίκαροι Σερρών για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (2ος Όμιλος), στις 14/04/2019 και ώρας 19.00 αντί στο ΔΑΚ Λαμίας «Χαλκιοπούλειο», θα διεξαχθεί την ίδια μέρα στις 17.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο ΔΟΠΑ Καρδίτσας.

– Για τους ίδιους λόγους και μετά από συμφωνία των Σωματείων, ο αγώνας ΟΦΗ – ΑΟ Αργοναύτης Τριγλίας Ραφήνας, για την 23η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (2ος όμιλος) της 14/04/2019 αντί ώρας 16.00, θα διεξαχθεί στις 17.00, στο νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου «Δύο Αοράκια».

– Επίσης ο αγώνας ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου, για την 23η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (3ος Όμιλος) αντί της 14/04, θα διεξαχθεί στις 13/04/2019 και ώρα 17.00 στο ΕΑΝΚ Ιωαννίνων.

– Λόγω συμμετοχής αθλητριών της ΧΑΝΘ στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα (12-20/04/2019) και σύμφωνα με το άρθρο 50, παρ. 1δ των κανονισμών της ΕΟΚ, ο αγώνας ΧΑΝΘ – ΓΣ Φαρσάλων για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (2ος Όμιλος), αντί της 21/04/2019 και ώρας 17.00, θα διεξαχθεί στις 22/04/2019 την ίδια ώρα, στο Αθλητικό Κέντρο της ΧΑΝΘ «Μ.Τσικίνας».

– Για συγκοινωνιακούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο Σωματείων, ο αγώνας Βούρειος ΑΟΛ Χίου – ΑΟ Ίκαρος Ν. Σμύρνης, για την 23η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Εθνική κατηγορίας Ανδρών (2ος όμιλος) αντί της 14/04/2019 και ώρας 17.00, θα διεξαχθεί στις 13/04/2019 και ώρα 17.15, στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Χίου.

– Για τους ίδιους λόγους και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας ΑΕ Έξω Παναγίτσας – Δειλινό ΑΟ για την 23η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (2ος Όμιλος), της 14/04/2019 αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί ώρα 16.00 στο Κλειστό γυμναστήριο «Χαλκιά-Αναστασιάδη».