Κεντρικό μενού
Κατηγορίες

Τσάμης; «Το κάτι παραπάνω στη συνέχεια»

Η αλήθεια είναι πως το ήθελε το δώρο. Ανήμερα της γιορτής του ο Παναγιώτης Τσάμης θα προτιμούσε να το γιορτάσει με λίγα χαμόγελα παραπάνω και το καλύτερο δώρο θα ήταν μια νίκη επί της Ισπανίας.

Η οποία όσο κι αν προσπάθησε η Εθνική Παίδων δεν κατάφερε να την πάρει. Ο ίδιος με τα 2.04 φιγουράρει ως ο ψηλότερος της ομάδας, κάτι που τον έφερε αρκετές φορές αντιμέτωπο με παίκτες όπως ο Γκαρουμπά ή ο Γκόντσπάουερ.

«Το παιχνίδι ήταν αρκετά δύσκολο, το παλέψαμε και πιστεύω καταφέραμε να τους πιέσουμε και να τους προβληματίσουμε μέχρι εκεί στην αρχή της τρίτης περιόδου. Δεν πήραμε αυτό που θέλαμε όμως στο τέλος. Έδειξαν πως είναι καλύτεροι, αν και είχαμε την ευκαιρία μας να τους απειλήσουμε. Εκεί όμως που εμείς παρουσιαστήκαμε άστοχοι, αυτοί είχαν συνεχόμενα εύστοχα σουτ και η διαφορά άνοιξε».

Όσο για τους ψηλούς της Ισπανίας; «¨Ηταν πολύ δύσκολο και για μένα και για όλους τους συμπαίκτες μου. Δεν ήταν μόνο ο Γκαρουμπά. Ήταν όλοι πολύ καλοί. Μπορέσαμε να τους αντιμετωπίσουμε ως ένα σημείο. Κάναμε κάποια πράγματα, δεν του αφήσαμε να βρουν ρυθμό, αλλά από ένα σημείο και ύστερα δεν μπορέσαμε να τους σταματήσουμε».

Σειρά έχει η Λετονία για τις θέσεις 5-8: «Είναι άλλη μια δυνατή ομάδα, όπως όλες όσες έχουν περάσει στους οχτώ. Δεν έχει εύκολα παιχνίδια εδώ. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να τους αντιμετωπίσουμε. Για εμάς η πέμπτη και η όγδοη θέση δεν είναι το ίδιο. Θέλουμε να νικήσουμε στα δύο επόμενα παιχνίδια και να κλείσουμε με θετικό τρόπο τη διοργάνωση. Να δώσουμε ότι έχουμε, να κάνουμε το κάτι παραπάνω και να φτάσουμε ως την 5η θέση».