Κεντρικό μενού
Κατηγορίες

Παπαδόπουλος: «Αν δεν βάλεις τα μακρινά σουτ…»

Η Εθνική Παίδων δεν τα κατάφερε απέναντι στην Κροατία, βρέθηκε στην τρίτη θέση στη βαθμολογία του ομίλου και πλέον θα αντιμετωπίσει την Εσθονία στον πρώτο νοκ άουτ αγώνα.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής αναφερόμενος στην σημερινή αναμέτρηση, τόνισε: «Ήμασταν για ένα ακόμη παχνίδι άστοχοι. Προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε να περιορίσουμε τη δράση τους κοντά στο καλάθι, γιατί είναι μια ομάδα με μεγάλα μεγέθη σε όλες τις θέσεις. Η αστοχία μας στοίχισε, αφού απέναντι τόσο ψηλότερους αντιπάλους αν δεν βάλεις και τα μακρινά σουτ δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα».

Η ελληνική ομάδα καλείται να αφήσει πίσω της τους αγώνες του ομίλου, τη νίκη επί της Γερμανίας και τις ήττες από Τουρκία και Κροατία και να προχωρήσει στον πρώτο νοκ άουτ αγώνα με την Εσθονία: «Όλη η προσοχή μας πλέον στρέφεται εκεί. Αυτό είναι το παιχνίδι που έχει σημασία τώρα. Θα πρέπει να σταθούμε δίπλα στα παιδιά, να τα εμψυχώσουμε και να αντιμετωπίσουμε πια την Εσθονία την Τρίτη. Είναι μια ομάδα στην οποία σουτάρουν όλοι από παντού και στην καλή τους μέρα μπορεί να σε σκοτώσουν με αυτόν τον τρόπο. Θα χρειαστούν καλές άμυνες, όπως δυνατή άμυνα παίζουν κι αυτοί και να είμαστε καλύτεροι στο σουτ. Σε ότι αφορά τα ύψη, έχουν, υπάρχουν, αλλά δεν είναι για παράδειγμα όπως η Κροατία ή η Τουρκία».