Κεντρικό μενού
Κατηγορίες

MILKO 3X3: Με άρωμα μπάσκετ Σπάρτη και Λευκώνας

Η Σπάρτη και ο Λευκώνας φιλοξένησαν το τουρνουά MILKO 3X3 αυτό το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Απριλίου.

Συνολικά 828 παιδιά έχοντας στο μυαλό τους το μότο του MILKO «ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ», το οποίο ενσαρκώνεται ιδανικά μέσα από τον αθλητισμό και τα ιδεώδη του, ενθαρρύνοντας τους νέους να κυνηγήσουν το όνειρό τους με ψηλά το κεφάλι.

Στον Λευκώνα πήραν μέρος 544 παιδιά (416 αγόρια και 128 κορίτσια) σε ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά MILKO 3X3. Νικητής στον διαγωνισμό ελεύθερων βολών ήταν Νίκος Αστανταστάς και σ’ αυτόν των τριών πόντων ο Ηρακλής Καλπατζίδης. Παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές ο Υπεύθυνος Αθλητισμού του Δήμου Σερρών, Νίκος Ιλανίδης, ο διευθυντής του Γυμνασίου Λευκώνα, Στέλιος Τζούλης και άλλοι τοπικοί παράγοντες.

Στην Σπάρτη 284 παιδιά, 260 αγόρια και 24 κορίτσια, πέρασαν το διήμερο παίζοντας μπάσκετ. Νικητές στον διαγωνισμό ελεύθερων βολών ήταν ο Παναγιώτης Σπυράκος (Δημοτικό) και ο Κωνσταντίνος Κανελλόπουλος (Γυμνάσιο) και σε αυτόν των τριών πόντων ο Μάρκος Σκαφίδας (Δημοτικό) και ο Νίκος Κερεκές (Γυμνάσιο). Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές ο Δήμαρχος Βαγγέλης Βαλιώτης, ο Πατέρας Αθανάσιος Σπηλιώτης, εκπρόσωπος Μητροπολίτη, ο Ζαχαρίας Αγρανιώτης (Διοικητής Ασφαλείας Σπάρτης), ο Σταύρος Κουκάκης (πρόεδρος ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ), ο Παναγιώτης Ρήγας (Δημοτικός Σύμβουλος Σπάρτης), ο Κωνσταντίνος Διακουμάκος (Εκπρόσωπος MILKO), η Γεωργία Γαλανοπούλου (Πρόεδρος Νομικού Προσώπου Δήμου Σπάρτης), ο Μιχάλης Βακαλόπουλος (αντιπρόεδρος ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ) και ο Χρήστος Βιρβίλης (Γενικός Διευθυντής Mediterraneo Hospital).

Έλα κι εσύ να παίξεις μπάσκετ στα MILKO 3X3 και να χαρείς στα τουρνουά που διοργανώνονται με υποστηρικτές την GSA και την Spalding και τη σημαντική συμβολή της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Δείτε φωτογραφίες από το τουρνουά MILKO 3X3 στον Λευκώνα εδώ:

https://www.facebook.com/pg/HellenicBasketBallFederation/photos/?tab=album&album_id=1244604969002887

Δείτε φωτογραφίες από το τουρνουά MILKO 3X3 στη Σπάρτη εδώ:

https://www.facebook.com/pg/HellenicBasketBallFederation/photos/?tab=album&album_id=1244598069003577