Κεντρικό μενού
Κατηγορίες

Πανελλήνιο Νεανίδων: ΟΦΗ – Έσπερος 37-64

Με την διαφορά δυναμικότητας να είναι μεγάλη μεταξύ των δύο ομάδων και στον δεύτερο αγώνα της Τελικής Φάσης του Πανελλήνιου Νεανίδων που διεξάγεται στα Λουτρά Αιδηψού, ο Έσπερος Πάτρας επικράτησε του ΟΦΗ με 64-37.

Δεκάλεπτα: 8-24, 14-31, 27-47, 37-64

Διαιτητές: Γαζέτας, Δόλγυρας

ΟΦΗ (Καρλάφτης): Φραγκάκη 2, Ιατράκη 2, Παπαδάκη Αικ., Βάτσινα 10, Μπορμπαντωνάκη, Παπαδάκη Ευ., Διαμαντάκη, Κουρατόρα 9(1), Τζανετή 6(2), Κασαπίδη, Σφακιανάκη 5, Λιόντα 3(1). 

Έσπερος Πάτρας (Πέτροβιτς): Μιχαηλίδου 3, Ψυρρή 11(3), Νάτσκου 9, Μπαλάση, Τσιακμά 4, Γιαννοπούλου, Τραγούστη 16, Ρεκουνιώτη 12, Μιχαηλίδου 6, Αργυροπούλου 3.

 

Δηλώσεις προπονητών 

 

Πέταρ Πέτροβιτς (Έσπερος): «Πάντα ο πρώτος αγώνας σε μια τελική φάση είναι δύσκολος. Πιστεύουμε στον εαυτό μας, δείξαμε χαρακτήρα στην άμυνα, καθώς τα πάντα αρχίζουν από αυτήν, ενώ και στην επίθεση είχαμε πολύ καλή απόδοση. Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ η οποία είναι πολύ καλή ομάδα και να την συγχαρώ για το fair play game. Περιμένω πολύ δυνατά παιχνίδια στη συνέχεια του τουρνουά, ιδιαίτερα απέναντι στον Φάρο, τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ καθώς είναι ομάδες που θα διεκδικήσουν μετάλλιο. Εμείς θα κοιτάξουμε να δώσουμε ότι καλύτερο έχουμε. Έχουμε μιλήσει με τις αθλήτριές μας και έχουμε πει ότι είναι σημαντικό να απολαύσουν αυτούς τους αγώνες και να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους»

 

Εμμανουήλ Καρλάφτης (ΟΦΗ): Είμαστε μία ομάδα που αποτελείται από μικρά κορίτσια. Από εκεί και πέρα στηρίζεται αυτή η ομάδα στα σουτ. Σήμερα δεν μας πήγε καθόλου και αμυντικά προσπαθήσαμε στο πρώτο ημίχρονο να το ελέγξουμε, δεν τα καταφέραμε όμως στο δεύτερο. Ο Έσπερος έπαιξε καλύτερα και πήρε τη νίκη. Εμείς ήρθαμε να διασκεδάσουμε κάθε παιχνίδι και να παλέψουμε».    

 

Τα στατιστικά του αγώνα