Κεντρικό μενού
Κατηγορίες

Γυναικών: Ο Τσίκληρας αναλύει το Ισραήλ

Μόνο εύκολος αντίπαλος δεν θεωρείται το Ισραήλ για την Εθνική Γυναικών, καθώς στον όμιλο μετρά μια νίκη και μια ήττα. Εχει χάσει στην παράταση από τη Μεγάλη Βρετανία, ενώ νίκησε την Πορτογαλία και βρίσκεται στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Το μέλος του προπονητικού επιτελείου της Εθνικής Γυναικών Άγγελος Τσίκληρας μίλησε για το Ισραήλ, τον αυριανό αντίπαλο της ομάδας επισημαίνοντας χαρακτηριστικά.

«Το Ισραήλ είναι μια ομάδα που βγάζει πολύ ενέργεια ιδιαίτερα στην άμυνα και πιέζει στα τρία τέταρτα του γηπέδου για να κλέψει μπάλες. Παράλληλα διαθέτει μια παίκτρια, την Κλαρκ στην οποία στηρίζει το 60% των επιθέσεών του, αλλά και την ενέργειά του σε άμυνα και επίθεση. Εχουμε επικεντρώσει την προσπάθειά μας να σταματήσουμε τη συγκεκριμένη παίκτρια που είναι και η πρωταγωνίστρια του αντιπάλου μας. Από εκεί και πέρα οι δικές μας παίκτριες πρέπει να μπουν συγκεντρωμένες στον αγώνα και να βγάλουν περισσότερη ενέργεια, απ΄ότι στα προηγούμενα παιχνίδια για να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Το Ισραήλ έδειξε στους δύο πρώτους αγώνες του ομίλου ότι είναι μια ομάδα που θα πρέπει να τη σεβαστούμε. Σε καμιά περίπτωση και ειδικά σε τέτοιες διοργανώσεις δεν μπορείς να υποτιμήσεις καμιά ομάδα και καμιά παίκτρια».