Κεντρικό μενού
Κατηγορίες

ΜΙLKO 3X3 : Αυλαία στην Αργυρούπολη

Στον Δήμο Αργυρούπολης έπεσε η αυλαία της περιόδου για τα τουρνουά MILKO 3X3.

Το ραντεβού με τα τουρνουά 3Χ3 ανανεώνεται με όλους τους φίλους του μπάσκετ για την πρώτη περίοδο του 2018, την Άνοιξη. Το τελευταίο τουρνουά της Β’ Περιόδου του 2017 είχε και μια ξεχωριστή παρουσία. Ο Αντώνης Φώτσης ήταν εκεί, φωτογραφήθηκε με τα παιδιά, υπέγραψε αυτόγραφα και έπαιξε μαζί τους.

Συνολικά 360 παιδιά στην Αργυρούπολη ακολούθησαν το μότο του MILKO «ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ», το οποίο ενσαρκώνεται ιδανικά μέσα από τον αθλητισμό και τα ιδεώδη του ενθαρρύνοντας τους νέους να κυνηγήσουν το όνειρό τους με ψηλά το κεφάλι. Νικητής στον διαγωνισμό ελεύθερων βολών ήταν ο Δημήτρης Κουσάκης και σε αυτόν των τριών πόντων η Χριστίνα Σαββίδου (Δημοτικό) και ο Κωνσταντίνος Γρηγοριάδης (Γυμνάσιο-Λύκειο).

Παραβρέθηκαν και έκαναν απονομέςοι κ.κ. Γιώργος Καλιντέρης-Πρόεδρος Αθλ. Οργανισμού, Σωτήρης Κύρκος Αντιπρόεδρος Αθλ. Οργανισμού, Μάνθος Ευφραιμίδης -Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Τάσος Πηλοϊδης –Διεθνής Διαιτητής, Πολύβιος Χαρέρας-Προϊστάμενος Αθλ. Τμήματος ΟΝΑΔΕΑ, τα μέλη του ΔΣ ΟΝΑΔΕΑ κ.κ. Ζολωτάκης, Τζεμπελίκος, Τσιουράκης, και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Παπαγεωργίου.

Τα τουρνουά MILKO 3X3 σου λένε «Πίστεψέ το» και έλα κι εσύ να παίξεις μπάσκετ και να χαρείς στα τουρνουά που διοργανώνονται με υποστηρικτές την GSA και την Spalding και τη σημαντική συμβολή της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Δείτε φωτογραφίες από το τουρνουά MILKO 3X3 στην Αργυρούπολη

https://www.facebook.com/pg/HellenicBasketBallFederation/photos/?tab=album&album_id=1148555041941214