Κεντρικό μενού
Κατηγορίες

MILKO 3X3: Σαββατοκύριακο με μπάσκετ στο Βόλο και στη Σκύδρα

To ραντεβού αυτή τη φορά είχε δοθεί στο Βόλο και στη Σκύδρα.

Περίπου 600 παιδιά πέρασαν το Σαββατοκύριακό τους αγκαλιά με μια μπάλα του μπάσκετ στα τουρνουά MILKO 3X3, διασκεδάζοντας με την ψυχή τους και δίνοντας καλύτερό τους εαυτό. Οι μικροί επίδοξοι μπασκετμπολίστες ήταν εκεί, ακολουθώντας το μότο του MILKO «ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ», το οποίο ενσαρκώνεται ιδανικά μέσα από τον αθλητισμό και τα ιδεώδη του, ενθαρρύνοντας τους νέους να κυνηγήσουν το όνειρό τους με ψηλά το κεφάλι.

Στο τουρνουά MILKO 3X3 στην παραλία του Βόλου πήραν μέρος 376 παιδιά. Νικητής στις ελεύθερες βολές ήταν ο Θωμάς Σακαρίκος (Δημοτικό) και ο Γιώργος Σπανός (Γυμνάσιο-Λύκειο) και στον διαγωνισμό τριών πόντων η Ευταξία Ζγουλέτα (Δημοτικό) και ο Νίκος Σιώμος (Γυμνάσιο-Λύκειο). Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και έκαναν απονομές ο αντιπρόεδρος ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, Μιχάλης Καπουρνιώτης, ο αντιδήμαρχος Θανάσης Σταυρίδης, το μέλος του ΔΣ και αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑΘ, Νίκος Φαρμάκης, η Ευγενία Φραγκούλη, μέλος ΕΣΚΑΘ και της Επιτροπής Πρωταθλήματος. Η ΕΟΚ θα ήθελε να ευχαριστήσει τον σύνδεσμο διαιτητών Μαγνησίας, τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας για την ιατροφαρμακευτική στήριξη και τα αθλητικά σωματεία του Βόλου Αιολικός, Ολυμπιακός, Ίωνας, BC Βόλος, Νίκη, Ιωνικός για όλη τη βοήθεια.

Στο τουρνουά MILKO 3X3 της Σκύδρας πήραν μέρος 208 παιδιά. Ο νικητής στο διαγωνισμό τριών πόντων ήταν ο Δημήτρης Παπαδόπουλος και στις ελεύθερες βολές ο Βασίλης Γροπάλης. Το «παρών» στο διήμερο έδωσαν ο πρόεδρος του Σκυδραϊκού, Μιχάλης Χαραλαμπίδης και άλλοι τοπικοί παράγοντες.

Τα τουρνουά MILKO 3X3 δεν σταματούν εδώ. Υπάρχει το επόμενο διπλό ραντεβού. Πίστεψέ το και έλα κι εσύ στην παρέα μας το επόμενο Σαββατοκύριακο στη Νέα Σμύρνη και στον Λευκώνα Σερρών, στα δύο τουρνουά που διοργανώνονται όπως πάντα με τη στήριξη της τοπικής αυτοδιοίκησης και την σημαντική βοήθεια της GSA και της Spalding.

Δείτε φωτογραφίες από το τουρνουά MILKO 3X3 στο Βόλο

https://www.facebook.com/pg/HellenicBasketBallFederation/photos/?tab=album&album_id=1122832954513423

 

Δείτε φωτογραφίες από το τουρνουά MILKO 3X3 στη Σκύδρα

https://www.facebook.com/pg/HellenicBasketBallFederation/photos/?tab=album&album_id=1123628514433867