Κεντρικό μενού
Κατηγορίες

Κληρώσεις Εθνικών Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου

Η κλήρωση των Εθνικών Πρωταθλημάτων (Α2, Β’, Γ’ Εθνικής Ανδρών, Α1 και Α2 Γυναικών) πραγματοποιείται σήμερα στο ξενοδοχείο Divani Caravel. Το «παρών» έδωσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού και Πολιτισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ενώ στο πάνελ ήταν οι Παναγιώτης Τσαγκρώνης (Γενικός Γραμματέας ΕΟΚ), Αριστείδης Γολέμης (Αντιπρόεδρος ΕΟΚ), Σάββας Λόρτος (Μέλος ΔΣ ΕΟΚ), Γιάννης Αλεξόπουλος (Μέλος ΔΣ ΕΟΚ).

Ο κ. Βασιλειάδης, δήλωσε: «Η σημερινή μου παρουσία εδώ έχει περισσότερο συμβολικό χαρακτήρα, ως μια ένδειξη αναγνώρισης προς την ομοσπονδία, που διαχρονικά δίνει τις μεγαλύτερες χαρές στον ελληνικό λαό και τις μεγαλύτερες επιτυχίες στον ελληνικό αθλητισμό. Το ξαναζήσαμε και φέτος το καλοκαίρι με την Εθνική Γυναικών και την Εθνική Νέων Ανδρών και ελπίζω να χαρούμε περισσότερο με την Εθνική Ανδρών το Σεπτέμβριο. Εύχομαι καλή αγωνιστική σεζόν, να έχουμε υγεία, να έχουν οι παίκτες μας υγεία και να συνεχίζετε τους αγώνες σε αυτό το δύσκολο καιρό. Κι εμείς θα είμαστε εδώ για να προσοπαθούμε να βρίσκουμε λύσεις. Έχουμε διαύλους επικοινωνίας και βρίσκουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις για να προχωράμε μπροστά. Και πιστεύω πως έχουμε αναπτύξει μια σχέση εμπιστοσύνης που μπορεί να μας κάνει αισιόδοξους. Είμαστε εδώ για να λύσουμε τα όποια θεσμικά προβλήματα για να έχουμε καλύτερες μέερς στο αγαπημένο άθλημα των Ελλήνων που μας χαρίζει μεγάλες στιγμές.»

Το λόγο πήρε στη συνέχεια ο αντιπρόεδρος της ΕΟΚ, Αριστείδης Γολέμης: «Εύχομαι μια χρονιά με υγεία πρώτα όλα. Καλούς αγώνα, διάθεση για αγώνα, γιατί και αυτή τη χρονιά θα είναι δύσκολη. Εύχομαι ένα καλό πρωτάθλημα σε όλες τις κατηγορίες και λιγότερη γκρίνια αν μπορούμε. Και εύχομαι να κερδίζουν πάντα οι καλύτεροι και μόνο. Καλή χρονιά, υγεία και καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες.»

Ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης τόνισε: «Να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία. Να είναι γεροί οι αθλητές μας να διεξαχθεί ένα πρωτάθλημα στο πλαίσιο των κανονισμών και οι νικητές να αναδεικνύονται στο παρκέ. Να προχωρήσουμε και να ευχηθούμε καλή πορεία στις ομάδες μας.»

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των ομάδων που διακρίθηκαν πέρυσι και η κλήρωση των πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου Ελλάδας, που μπορείτε να δείτε εδώ: https://www.basket.gr/files/draft/