Κεντρικό μενού
Κατηγορίες

Ανδρών: Τα εισιτήρια για το τουρνουά της Πάτρας

Η Εθνική Ανδρών λίγες μέρες μετά την επιστροφή της από το Καρπενήσι θα δώσει τα πρώτα της αγωνστικά τεστ επί ελληνικού εδάφους. Και συγκεκριμένα στην Πάτρα.

Σε Διεθνές Τουρνουά που θα φιλοξενηθεί στο «Δ. Τόφαλος» στις 7 και 8 Αυγούστου η Ελλάδα θα υποδεχθεί την Μεγάλη Βρετανία, την Ουκρανία και την Ρουμανία.

Δευτέρα 7 Αυγούστου

18.45 Μ. Βρετανία-Ουκρανία (1)

21.00 Ελλάδα-Ρουμανία (2)

Τρίτη 8 Αυγούστου

18.45 Η1-Η2

21.00 Ν1-Ν2

Τα εισιτήρια

H γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ, ενώ θα υπάρχουν, επιπλέον και κάποια περιορισμένα εισιτήρια των 15 ευρώ (για τις ξύλινες κερκίδες εντός γηπέδου).

Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Παρασκευή 28 Ιουλίου και θα γίνεται από τα γραφεία της Ε.Σ.Κ.Α-Η (Γεροκωστοπούλου 42 – 3ος Όροφος,) 2610279019

Όποιες ομάδες επιθυμούν να πάρουν εισιτήρια για μεταπώληση μπορούν να αγοράσουν από τα γραφεία της ΕΣΚΑ-Η.

Τα παιδιά μέχρι 10 ετών που θα συνοδεύονται από ενήλικο έχουν ελεύθερη είσοδο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΚΑ-Η σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, θα παραχωρήσει σε όλα τα σωματεία μέλη της από δύο εισιτήρια τα οποία και μπορούν να προμηθευτούν από τα γραφεία της Ενωσης μέχρι την Παρασκευή 4-8-2017.

Διαπιστεύσεις ΜΜΕ

Υπενθυμίζουμε πως οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ (δημοσιογράφοι, φωτογράφοι) και οι τεχνικοί που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση διαπίστευσης στο pressoffice@basket.gr ως την 1η Αυγούστου. Θα πρέπει να στείλουν τα στοιχεία τους και φωτογραφία.